Ekstra Bladet

KOSTEDE HAM LOKALBRAG

SVINDLET FOR MILLIONER: Ledelsen i Randers FC tager afstand fra svindlen af Kevin Conboy og fremhæver, at han trods et massivt psykisk pres har leveret rent sportsligt

- JIMMI WILLEMOES JENSEN

I Randers FC kom afsløringe­rne onsdag om svogerens svindelnum­mer med Kevin Conboy ikke som en overraskel­se.

For allerede for et lille års tid siden havde backen informeret klub- ledelsen om, at han ikke blot var blevet franarret sine sparepenge af sin svoger, men også at svogeren havde hevet en masse penge ud af nogle selskaber – noget, som Conboy nu er blevet stævnet for.

Hensyn

En skidt situation for Conboy, hvis tilværelse styrtede i grus, og en trist situation for klubben, da en af de ellers højtydende og rutinerede kræfter på holdet pludselig var ved siden af sig selv. – Det er frygteligt for ham. – Kevin har i god tro foretaget nogle investerin­ger med sin svoger og er så blevet snydt og bedraget. Det er hamrende uheldigt og hamrende uretfærdig­t, siger klubbens sportslige og kommerciel­le direktør, Søren Pedersen.

Selvom han er med til at drive en sportslig forretning, kom det menneskeli­ge hensyn pludselig voldsomt meget mere i fokus. Og klubben forsøgte så godt som muligt at tage hånd om Conboy, der efter en hård start formåede at vende fokus tilbage på det sportslige, når det gjaldt.

– At han har været ansat til at spille fodbold hos os, har han klaret til ug med kryds og slange. Han har et eller andet sted formået at finde et frirum her i Randers. – Vi Vi har har holdt holdt det det rimeligt rimeligt ad- ad skilt. Men det er klart, at der har været nogle ting, hvor vi har måttet tage hensyn, siger Søren Pedersen.

H Højt øj niveau

Klubben informered­e fra start resten af spillertru­ppen om sagen.

– De har fået nogle informatio­ner, og de har givet Kevin et frirum og haft forståelse for, når han har haft nogle mindre udfald – så har der været en forklaring på det.

– Det har de håndteret rigtig fint. Vi har en god gruppe, der vil hinanden det bedste, og det er med til at hjælpe Kevin.

Søren Pedersen er i det hele taget imponeret over, at Kevin Conboy har været i stand til at være en bærende kraft på det Randersman­dskab, der netop nu indtager en tredjeplad­s i Superligae­n.

– Det er der, han har været outstandin­g dygtig. Presset på ham har været så hårdt, at det kostede AGF- kampen sidst, men ellers har han spillet på et højt niveau. Han har formået at kunne adskille det og præstere her.

– Det er klart, at det koster nogle ressourcer. Men det siger noget om ham som person, at han har kunnet præstere med det her hængende over sig, siger Søren Pedersen.

De har givet Kevin et frirum og haft forståelse for, når han har haft nogle mindre udfald

 ??  ??
 ??  ?? Ekstra Bladet 10. november
Ekstra Bladet 10. november

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark