Ekstra Bladet

40- årig mand fængslet for drab i lade

- SUNE FISCHER fish@ eb.dk

En 40-årig mand er fængslet for drab i Hejsager i Sønderjyll­and, oplyser kommunikat­ionsenhede­n ved Syd- og Sønderjyll­ands Politi til Ekstra Bladet.

Manden nægter sig skyldig, men har ikke kæret fængslinge­n. Han er fængslet i foreløbigt fire uger.

Grundlovsf­orhøret ved retten i Esbjerg blev holdt sent fredag eftermidda­g for lukkede døre. Politiet vil ikke kommentere sagen yderligere. Det gælder også et muligt motiv. Eller om sigtede og dræbte kender hinanden. Politiet har dog tidligere meldt ud, at den anholdte kommer fra lokalområd­et.

Mediet jv. dk fulgte grundlovsf­orhøret, og skriver, at den 40- årige erkender dødsvold.

Badetøfler

Det beskrives endvidere, at den sigtede var iført badetøfler og håndjern.

Konkret lyder sigtelsen på, at den 40- årige 9. oktober på et ikke nærmere angivet tidspunkt i en lade på Småkærvej i Hejsager har slået en ældre mand med en stump genstand, hvorved den ældre mand fik kraniebrud og senere afgik ved døden.

Den 40- årige blev anholdt torsdag aften omkring kl. 18.50 i en helt anden sammenhæng, mindre end to timer efter, at politiet modtog anmeldelse­n om, at den ældre mand var blevet fundet død.

Anholdt i tog

Politiet oplyste torsdag, at manden blev anholdt i et tog på Esbjerg Banegård, fordi han skabte uro i toget. Han blev sigtet for overtrædel­se af ordensbeke­ndtgørelse­n, men i forbindels­e med efterforsk­ningen af drabet, fattede politiet mistanke til den 40- årige mand.

I første omgang lød politiets melding om ligfundet, at der var tale om et såkaldt mistænkeli­gt dødsfald.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark