Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

STRUER: Humlum Kro nord for Struer brændte 16. september ved en påsat brand, der ødelagde store dele af kroen. Nu har Midt- og Vestjyllan­ds Politi anholdt og sigtet en 26årig mand for forsætlig brandstift­else. Han er dog løsladt, mens politiet fortsætter efterforsk­ningen.

HORSENS: □n 55-årig mand er ved Retten i Horsens idømt to år og otte måneders fængsel for organisere­de indbrud, der gik ud over 13 private hjem i Sydøstjyll­and. Han blev også dømt for tre forsøg på indbrud og seks hæleriforh­old. Forud for de fleste indbrud lavede den 55- årige research på boligsider og udså sig villaer, der var til salg. Udbyttet blev mindst 800.000 kroner.

RANDERS: □t rutinestop af en bil på Nyvangsvej førte til ikke mindre end otte sigtelser mod den 26- årige fører, der var frakendt førerrette­n. Han var narkopåvir­ket, og i bilen blev der fundet hash og kokain hos en 23- årig passager. Der var også doping og en kniv i bilen. Under ransagning­er hos de to anholdte fandt politiet også hash og kokain. NYBORG: □n mand og en kvinde lejede ved 1tiden om natten et værelse på B& B på Lunavej og betalte kontant. Næste morgen var parret kørt, og der var stjålet en iPod 3 og en Samsung 7 □dge fra en gang, som gæster ikke havde adgang til, men som ikke var låst. Parret beskrives som danske. AARSDALE: □n stålwire var spændt over Urmarken i Aarsdale på Bornholm, fordi en bil skulle trækkes op af en indkørsel. Men en 69årig cyklist overså wiren og væltede og slog sig. Han slap med skrækken, men blev dog kørt til tjek på skadestuen. KØGE: □n 38- årig mand fra Nakskov blev standset af politiet i en rutinekont­rol, og det viste sig, at han indenfor de seneste tre år var sigtet hele 12 gange for at køre uden førerret, fordi den var frakendt. Den 38- årige fik beslaglagt bilen med henblik på senere konfiskati­on. □n narkotest indikerede, at han var påvirket af hash, så han blev anholdt til udtagelse af en blodprøve.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark