Ekstra Bladet

Nu kan jeg også dumme mig

Christian Degn debuterer på ’ Hvem vil være millionær’ i morgen

- KRISTOFFER OLESEN AMALIE BLOK CLEVIN kol@ eb.dk

Det er med en god portion ærefrygt, at den nye ’Hvem vil være millionær’- vært, Christian Degn, overtager stafetten fra Hans Pilgaard.

Selvom den nye tjans er en drøm, der er gået i opfyldelse for den 40- årige studievært, er det med nerverne uden på tøjet, han sætter sig i værts- stolen: Der er nemlig kommet en væsentlig regelændri­ng i programmet.

Deltagerne bliver denne gang præsentere­t for en helt ny livline. Den går ud på, at deltageren kan spørge værten, Christian Degn, om hjælp, som så må svare efter bedste evne.

Ved ingenting

– Det er fedt med den regelændri­ng. Det gør mig mere sårbar. Det er i virkelighe­den det samme, man har gjort med James Bond og Batman. De var også kedelige, indtil de blev gjort sårbare i film igen, siger Christian Degn.

– Værten er jo ikke nogen superhelt, og nu kan jeg også komme til at dumme mig.

Det er ikke kun den nye livline, der gør Christian Degn nervøs, han går nemlig på scenen med lige så lidt viden som deltagerne selv.

– Jeg er enormt nøgen, når jeg går ind. For jeg kender ikke spørgsmåle­ne, og jeg kender ikke svarene. Jeg ved ikke, hvad jeg skal læse op, og jeg ved heller ikke helt, hvem jeg ender med i stolen, fortæller Christian Degn.

– Jeg har mødt seks mennesker, som jeg lige har givet et håndtryk. Jeg har ikke engang to minutter med hver, så vi må bare sætte os ned med spørgsmåle­ne og se, hvad der sker.

Selv om Christian Degn i skrivende stund kun har optaget halvdelen af programmer­ne, har den nye livline allerede sat ham på prøve flere gange.

– Nogle gange sidder jeg og tænker ’spørg mig, spørg mig, spørg mig nu, for jeg vil virkelig gerne hjælpe’, andre gange tænker jeg, ’det må du for guds skyld ikke spørge mig om, det der’, siger Christian Degn.

Skifter kanal

– Jeg vil meget gerne være et hjælpsomt menneske. Jeg synes jo, det er sjovest, når chefen skal af med en masse penge, og folk går herfra med et stort smil og dollargrin. Jeg håber, vi ender med det helt store drøn og konfetti, hver eneste gang jeg kommer på arbejde.

Når ’ Hvem vil være millionær’ får premiere i morgen klokken 20.50, ruller det over skærmen på TV2 Charlie. Christian Degn er glad for kanalskift­et og håber på at kunne være med til at rykke kanalen opad.

– Jeg håber, folk vil tage godt imod mig. Det er selvfølgel­ig ikke Hans længere – der er kommet en ny buschauffø­r på ruten, men jeg håber, folk også kan lide ham, siger Christian Degn.

Jeg er enormt nøgen, når jeg går ind

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Når der blændes op for ’Hvem vil være millionær’ på TV2 Charlie, er der kommet en helt ny livline til. Nu kan deltagerne også spørge værten, hvis de er i tvivl.
FOTO: MOGENS FLINDT Når der blændes op for ’Hvem vil være millionær’ på TV2 Charlie, er der kommet en helt ny livline til. Nu kan deltagerne også spørge værten, hvis de er i tvivl.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark