Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

I dag er du meget social og udadvendt, og derfor nyder du at tale med alle omkring dig. Du kan dog ikke nøjes med bare at tale i dag, du har også brug for at foretage dig noget aktivt sammen med andre, og det gør ikke noget, hvis der er et lille konkurrenc­eelement i det.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du trænger til at opleve noget nyt og spændende i dag, og til at parkere hverdagen for en stund. Det er der heldigvis også god mulighed for nu, hvor det endelig er weekend. Du kan bare kaste dig spontant ud i noget, du har lyst til, bare du også husker at passe på dig selv.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

I dag er din kreativite­t i fokus, og du kan virkelig få noget fra hånden nu, da du har hænderne godt skruet på. Samtidig formår du at knokle med tingene i dag, selv når der opstår udfordring­er. Måske vil du også have udbytte af at arbejde sammen andre, der giver dig modspil.

TYREN 21/4-21/ 5

Du trænger til at være i dit eget selskab denne lørdag. Du får dog langtfra nogen kedelig dag, selvom du er alene det meste af tiden. Du er nemlig god til at opleve noget på egen hånd nu, og tager initiativ til en masse ting, som du selv har lyst til. Nyd det endelig fuldt ud.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Denne lørdag kan du få kigget på en masse hængeparti­er, og det er nok også tiltrængt. Du har heldigvis en masse energi til at få klaret ærterne, og går nok også i gang tidligt på dagen. Det bliver måske lidt udfordrend­e ud på eftermidda­gen, men du skal nok komme i mål.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du trænger til at være hjemme i dag, og det er der sikkert god mulighed for nu, hvor det er lørdag. Du trænger dog ikke til nogen stille og rolig dag, du trænger tværtimod til liv og glade dage i huset, og kan derfor invitere gæster. I dag kan du glemme hverdagen lidt, nyd det.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

I dag vil du nyde at være sammen med gode venner, eller at bruge tid på en hobby. Uanset hvad, så skal der ske noget i dag, og du kan være dén, der tager initiative­t. Du har brug for at udfordre dig selv lidt, måske kreativt, og samtidig skal det også være sjovt og hyggeligt.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du trænger til at være sammen med din partner i dag, hvis du altså er i parforhold. I trænger nok begge til at komme ud og opleve noget helt andet, end I plejer i hverdagen, så dagen skal nok ikke bare bruges hjemme på sofaen. Som single kan du tage på en date i dag.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

I dag er du mægtig nysgerrig, og trænger til at opleve noget. Måske vil det passe dig godt med en tur ud i det blå, så du bare kan tage tingene som de kommer, og se, hvor din nysgerrigh­ed tager dig hen. Nyd en lørdag, hvor du ikke behøver at have ur på. Tag et lille frikvarter nu.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag har du fokus på din fremtid, og måske særligt på dine ambitioner i forbindels­e med din karriere. I dag kan du både få opbakning til dine ideer, men du kan også få modspil og konstrukti­v kritik. Hvis du lytter åbent, kan du blive mere klar over, hvad du skal gå efter nu.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har en masse energi i dag, som du trænger til at få brændt af. Hvis du har fri fra job, så find noget andet at kaste dig over, for ellers bliver du bare rastløs. Du kan måske få ordnet en masse praktiske ting, og gerne noget af alt det, som der ofte ikke er tid til i hverdagen.

FISKENE 20/2-20/ 3

I dag trænger du til at tage dig lidt af dine egne behov. Du har nemlig været meget social og udadvendt på det seneste, men nu er det endelig tid til at vende blikket indad for en stund. Du kan bare gøre dét, du selv har lyst til lige nu. Lyt gerne til din mavefornem­melse.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark