Ekstra Bladet

Vi er stolte over at være her

-

Lørdag mod Schweiz spiller Kasper Schmeichel i en alder af 33 år sin landskamp nummer 50. Målmanden med det berømte efternavn fik først sin debut i en sen alder for seks og et halvt år siden.

Men efter den kamp i Nordmakedo­nien, hvor Danmark tabte 0- 3, har han reelt været førstemålm­and lige siden. Der har i hvert fald ikke været tvivl om, hvem der var Danmarks bedste på den post.

De seneste tre og et halvt år med Åge Hareide som landstræne­r har Schmeichel stået, når han har været klar. Han synes, truppen har udviklet sig på flere fronter.

– Da Åge startede, skulle vi skabe en ny identitet efter mere end 14 år med den samme træner. Når jeg ser nu, synes jeg vi er kommet langt i den udvikling.

– Vi er et hold, der er svært at slå. Og så stopper vi aldrig med at kæmpe, siger Kasper Schmeichel og forklarer, hvor stor pris han sætter på at være en del af landsholde­t anno

2019.

– Det er vel kun 20 gange i din karriere, du spiller i et fyldt Parken. Derfor handler det om at nyde det.

– Vi er en gruppe mennesker, der er stolte over at være her og meget stolte over at repræsente­re vores land, påpeger Kasper Schmeichel.

Skal betale tilbage

Det er landstræne­r Åge Hareides håb, at de danske spillere kan betale tilbage med en storslået præstation til hovedparte­n af de 36.000 danske fans, der vil være til stede i Parken.

– Jeg tror, spillerne kommer til at løfte sig, når de går ind i Parken. Det bliver en fantastisk kulisse.

– For mig er det interessan­t at se, hvor godt spillerne har det, når vi er sammen. Det skal også føres ud på banen. For os er det vigtigt, at vi giver noget tilbage til de danske fans lørdag aften i Parken, pointerer Åge Hareide.

 ??  ??
 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? – For mig er det interessan­t at se, hvor godt spillerne har det, når vi er sammen. Det skal også føres ud på banen, siger Åge Hareide.
FOTO: LARS POULSEN – For mig er det interessan­t at se, hvor godt spillerne har det, når vi er sammen. Det skal også føres ud på banen, siger Åge Hareide.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark