Ekstra Bladet

Seks veje til at besejre Schweiz

-

1 Indlæg fra fløjene Schweizern­e har vist svaghedste­gn over for indlæg fra fløjene. Derfor skal der slås mange indlæg ind i feltet. Og her skal Danmark sørge for, at hovedstøds­stærke spillere som Thomas Delaney, Yussuf Poulsen og Andreas Cornelius kan true gæsterne i Parken.

2 Højt og aggressivt pres Det handler om at sætte gæsterne under et massivt pres. Åge Hareide har planer om et højt og massivt pres. Det kan danskerne ikke praktisere i 90 minutter. Men når det sker, handler det om, at alle mand er med på vognen, så schweizern­e virkelig kommer under stort tryk.

3 Parken Danmarks hjemmebane kan noget særligt i de store, afgørende kampe. Opbakninge­n og spændingsn­iveauet er ekstremt. Derfor er det helt afgørende, at gæsterne kommer til at mærke, at de virkelig er på udebane.

4 Spil med Cornelius Store, stærke Andreas Cornelius kan blive en afgørende brik i jagten på sejren over Schweiz. Det er oplagt at spille med ham fra start. Han er fysisk stærk og vinder næsten samtlige dueller i feltet. Han kan få en afgørende rolle for Danmark.

5 Schweiz slækker på koncentrat­ionen til sidst Det er ikke kun i forårets 3- 0 kamp mod Danmark, at schweizern­e har slækket alvorligt på koncentrat­ionen mod slutningen af et opgør. Der er flere eksempler på, at der er scoret i løbet af de sidste ti minutter mod dem. Og det giver grobund for, at danskerne skal blive ved til sidste fløjt.

6 Få styr på Xhaka Den schweizisk­e anfører, Granit Xhaka, er det centrale omdrejning­spunkt på mandskabet. Vi så i det første opgør, hvordan de faldt fra hinanden, da han blev skiftet ud. Arsenal- spilleren er stærk i duellerne og god som igangsætte­r i omstilling­erne. Men han scorer ikke særlig mange mål. Stop ham før, så han ikke når at slå den afgørende aflevering.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark