Ekstra Bladet

GIV MIG JA- HATTEN TILBAGE!

-

Har jeg skrevet masser af negative klummer om landsholde­t? Ja.

Har jeg ja- hatten på? Nix. Tror jeg, Danmark vinder over Schweiz: Desværre, men tager gerne fejl …

Håber jeg, at Danmark kvalificer­er sig til EM? Ja, for faen!

være nogen DET SKAL IKKE hemmelighe­d, at jeg ikke ligefrem er faldet på røven over det danske landshold.

Det er bestemt en fremragend­e statistik, Åge Hareide har banket sammen. Ubesejret i imponerend­e tre år og 30 kampe i streg, hvis man altså trækker vikarlands­kampen ud – og accepterer VM-kampen mod Kroatien som uafgjort.

Det kan jeg godt forstå, at Åge Hareide og spillerne er stolte af, men når det gælder om at begejstre det danske fodboldpub­likum, så er jeg lige som så mange andre pænt skuffet. Det har for ofte været røvsygt at se på.

vigtigste NU VENTER DEN EM-kvalifikat­ionskamp nogensinde på dansk jord. Fordi vi for første gang nogensinde kan spille EMslutrund­ekampe på dansk grund.

Parken er totalt udsolgt, så spillerne og trænerstab­en får ikke en bedre mulighed for at underholde det danske publikum. Det er nu, man kan bevise, at kvaliteten, evnerne og modet matcher placeringe­n som nummer 14 i verden.

Med 0- 0- kampen i Georgien i baghovedet er jeg desværre bekymret. Her spillede Danmark uden energi, ideer, vilje, attitude, kreativ udfoldelse og skabte stort set ingen chancer imod et hold, vi slog 5- 1 i Parken.

Danmark kan selv afgøre EM- skæbnen, og det kræver minimum et point mod Schweiz, men en sejr vil naturligvi­s være det fedeste og sender os godt på vej mod EM 2020.

Gentag bare kunststykk­et fra 1999, hvor vi vandt 2- 1 over Schweiz i Parken – med Jon Dahl Tomasson som matchvinde­r …

Når det gælder om at begejstre det danske fodboldpub­likum, så er jeg lige som så mange andre pænt skuffet

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Gentagelse, tak I marts jublede danskerne efter vanvittige sidste 10 minutter i Schweiz, hvor landsholde­t vendte 0-3 til 3-3.
FOTO: LARS POULSEN Gentagelse, tak I marts jublede danskerne efter vanvittige sidste 10 minutter i Schweiz, hvor landsholde­t vendte 0-3 til 3-3.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark