Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

BALLE: Ni kænguruer, herunder en sjælden albino- kænguru, blev stjålet fra Munkholm Zoo i nattens mulm og mørke ved, at gerningsmæ­ndene klippede et dobbeltheg­n op til dyrenes indhegning. Kun en enkelt kænguru stod tilbage. □jeren mener, at tyvene har kendskab til kænguruer, fordi de er svære at fange. KERTEMINDE: □n mand blev fundet død i en bil, som havde påkørt et stendige i Måle ved Kerteminde. Politiet rykkede til stedet og efterforsk­ede sagen som et mistænkeli­gt dødsfald, men efter en undersøgel­se oplyser de, at der ikke er noget, som tyder på, at der er sket en forbrydels­e.

ØSTER LINDET: □n lastbil fyldt med kartofler væltede i en blød kurve på Mojbølvej, så lasten røg ud på marken. De to personer i førerhuset var dog nogle heldige kartofler, der slap uskadte fra uheldet. GREVE: Politiet fik en anmeldelse om, at der var afgivet skud ved adressen Krathuset i Askerødbeb­yggelsen og rykkede talstærkt ud med efterforsk­ere, hundepatru­ljer og teknikere. Umiddelbar­t blev ingen ramt ved skudepisod­en. Det efterforsk­es nu, om episoden er en del af den eksisteren­de bandekonfl­ikt. AALBORG: □n 20- årige mand var på vej i byen for at fejre sin fødselsdag, da han kom op at slås med en 16- årige dreng i en bus. Drengen stak ham i skulderen med en kniv, så den 20årige fik et ret dybt sår, der måtte behandles på skadesten. Den 16årige stak af fra stedet. Han blev dog hurtigt anholdt, men kunne ikke afhøres straks, fordi han var for påvirket af i hvert fald spiritus. HADERSLEV: De store mængder regn skabte store problemer i Sydog Sønderjyll­and, hvor vandmasser blandt andet skyllede skrænten væk på Hoptrup Hovedvej, så kørebanen blev underminer­et. De bløde rabatter betød også, at en lastbil røg af vejen syd for Haderslev.

KØBENHAVN: Fire personer blev anholdt ved en demonstrat­ion på Amager, da radikale venstreflø­jsaktivist­er forsøgte at blokere en højrenatio­nalistisk konference.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark