Ekstra Bladet

BUDKRIG EKSPLODERE­R

TEAM SAUERLAND er vendt tilbage med et stort tilbud til Sarah Mahfoud: Lad os lave kampen mellem dig og Dina.

- ANDERS FUNDER

Ekstra Bladet mødte den ubesejrede Sarah Mahfoud til fredagens indvejning­en op til gårsdagens kamp mod Enerolisa De Leon fra Den Dominikans­ke Republik, og her blev hun bedt om at forholde sig til den evige budkrig, der den seneste tid er brudt ud mellem Team Sauerland og promotor Mogens Palle om en eftertragt­et dansker- duel mellem Dina Thorslund og netop Sarah Mahfoud.

Halv million

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r har Sauerland nemlig i september tilbudt hele 75.000 euro, altså mere end en halv million danske kroner, til Sarah Mahfoud, hvis hun og Mogens Palle går med til en boksekamp mod Dina Thorslund med Sauerland som stævne- arrangør.

Tidligere har Mogens Palle tilbudt 80.000 euro, cirka 600.000 kr., i alt, hvor vinderen skulle have 60 procent – 360.000 kroner – mens taberen skulle nøjes med 40 procent – 240.000 kr.

’ We want Mahfoud’

Nisse Sauerland har bekræftet beløbet og tilføjet: ’ We want Mahfoud now! I want to work with Mogens again.’

Trods rollen som arrangør af kampen tager Team Sauerland dog gerne ’ inputs’ fra Mogens Palle, tilføjer Nisse Sauerland.

Sarah Mahfoud bekræfter, at hun har modtaget et bud fra Sauerland i den størrelses­orden, og at hun blev kontaktet direkte udenom sin promotor gennem Patrick Nielsens tidligere manager Simon Lundt for nogle uger siden.

– Det er et stort beløb, må man sige?

– Ja, det kunne være super fedt at tage en Sarah- Dina- kamp på et tidspunkt. Og pengene ... Det lyder til at være et flot beløb. Det er fedt, at vi er oppe på det niveau nu, men jeg synes da også, at Mogens Palle har gjort det helt klart, at den kamp skal bokses i hans regi. Så det tænker jeg, den skal.

– Men Sauerland vil have kampen i deres regi?

– Det ved jeg … Og det er der, striden ligger …

– Hvad hvis Mogens takker nej til tilbuddet? Med så stort et beløb på højkant …

– Mogens har også haft et tilbud, der er godt. Det beløb, jeg ville få af Sauerland, skal jeg jo betale en del af til både Mogens, mine trænere og til mange andre udgifter.

– Det kan godt være, det er stort beløb – men med det tilbud Mogens kom med, får jeg det hele til mig selv … I princippet tror jeg ikke, det lander så vanvittigt langt fra hinanden.

– Men jeg synes helt klart, den skal bokses ved Danish Fight Night. Det kunne være rigtig sjovt.

– Du bliver ikke ærgerlig, hvis Mogens takker nej?

– Om det bliver til noget eller ej, det blander jeg mig ikke i lige nu.

– Efter din VM- kamp?

– Selvfølgel­ig skal det være efter … Jeg kan sgu da ikke bokse midt imellem … Så bliver det enten i oktober eller november.

– Sauerland skrev direkte til mig. Og Simon ( Lundt, red.) ringede til mig en aften ved ni- tiden, da jeg sad og spiste aftensmad: ’ Hej? Hvem er du?’, svarede jeg. Jeg kendte ham ikke. Jeg spurgte, hvor han havde mit nummer fra, men så snakkede han bare udenom, smågriner Mahfoud.

– De prøver sikkert at få mig til at lægge et pres på Mogens Palle, når de kontakter mig direkte.

– Er det så i orden, bare irriterend­e eller måske endda smigrende?

– Det ved jeg ikke. Jeg ringer jo til Mogens alligevel og fortæller det hele.

– Det er da fedt, at der er nogen, der så gerne vil have fat i en.

– Men jeg hungrer ikke efter den kamp lige nu. Jeg har andre ting at koncentrer­e mig om. Men det skal ske. Vi må bare finde ud af hvordan og hvorledes … Det må være imellem de gamle mænd, der sidder i kulissen, slutter Sarah Mahfoud, der samtidig afslører, at Team Sauerland ikke er den eneste promotor, der har tilbudt kampe til den 30- årige VM- udfordrer fra Hillerød.

 ??  ??
 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Kassekamp på vej
Sarah Mahfoud har fået tilbudt mere end en halv million danske kroner, hvis hun og Mogens Palle går med til en boksekamp mod Dina Thorslund med Sauerland som stævne- arrangør.
FOTO: JONAS OLUFSON Kassekamp på vej Sarah Mahfoud har fået tilbudt mere end en halv million danske kroner, hvis hun og Mogens Palle går med til en boksekamp mod Dina Thorslund med Sauerland som stævne- arrangør.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark