Ekstra Bladet

Sådan bor jeg

Tine Hagemeiste­r bor alene i sit 260 kvadratmet­er store hus med egen pool. Hun har mistet sin mand, der døde af kræft. Hun deler dog boligen med sin 12 år gamle hund

-

Når hun ikke sælger boliger i milliardkl­assen eller lancerer luksusbile­r, fortrækker Tine Hagemeiste­r til hjemmet i Marbellas eftertragt­ede Golf Valley.

Modsat de mange sommerhuso­mråder, der findes overalt på den spanske sydkyst, er der liv hele året rundt i Golf Valley, som har fået sit navn på grund af tre store golfklubbe­r, der ligger et stenkast fra hinanden i området.

Tine Hagemeiste­rs 260 kvadratmet­er store hus med egen pool har for eksempel direkte adgang til golfklubbe­n Las Brisas. Umiddelbar­t en bolig, mange danskere let kunne forelske sig i, men sådan har Tine Hagemeiste­r det ikke. Hun omtaler selv stedet som sit shitty house.

– Det er lillebitte og for gammelt, forklarer hun om boligen, hun selv vurderer til at være omkring 15 millioner kroner værd. – Huset skal rives ned, og så bygger jeg et nyt på 700 kvadratmet­er. Hvis jeg får hævet huset op på gadeplan, får jeg pludselig tre etager. Til den tid kan jeg vel tage 35 millioner for det.

Huset ligger i en såkaldt ’ gated community’, hvilket betyder, at hele boligområd­et er indhegnet og bemandet af et privat vagtværn 24 timer i døgnet.

Bold og broderi

Tine Hagemeiste­r bor alene, da hendes mand er gået bort på grund af leverkræft. Børn fik parret ikke nogen af, da Tine Hagemeiste­r valgte at bruge al sin energi på at støtte sin mand under hans kemobehand­ling frem for at forsøge en graviditet.

Hun deler dog boligen med sin 12 år gamle hund, Boxy, som har fået det mundrette navn, fordi hun i sin tid fandt ham efterladt i en kasse.

– Han er en dygtig hund. Han kan sidde stille på en barstol tre timer ad gangen. Fantastisk, ikke?

Når Tine Hagemeiste­r virkelig skal slappe af bag hjemmets fire vægge, foregår det gerne i sofaen med Boxy ved sin side og bold på flimmeren. Her nyder hun også gerne at brodere puder, hvilket tilfredsst­iller hendes iværksætte­r- gen på samme måde, som når hun gør boliger salgsklar.

– Lev hver dag som den bedste dag i dit liv, siger hun og afslører sit mantra:

– Man kan ikke være for tynd, man kan ikke have det for sjovt, og man kan ikke have for mange diamanter.

Huset skal rives ned, og så bygger jeg et nyt på 700 kvadratmet­er

Man kan ikke være for tynd, man kan ikke have det for sjovt, og man kan ikke have for mange diamanter

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Foruden Tine Hagemeiste­r og Boxy har en husholders­ke også sin daglige gang i hjemmet.
Foruden Tine Hagemeiste­r og Boxy har en husholders­ke også sin daglige gang i hjemmet.
 ??  ?? Man kan undre sig over, hvorfor Tine Hagemeiste­r omtaler hjemmet som sit ’shitty house.
Man kan undre sig over, hvorfor Tine Hagemeiste­r omtaler hjemmet som sit ’shitty house.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark