Ekstra Bladet

Blev tilbudt 100 kroner bagefter

- JAKOB HANSEN jakohan@ eb.dk

En kun 13- årig pige fra Allerød blev i weekenden udsat for et voldsomt overfald, da hun befandt sig i Gentofte sammen med nogle veninder.

Det oplyser Nordsjælla­nds Politi i døgnrappor­ten.

Pigen havde sammen med veninderne været til IsDisco i Gentofte Sportspark, da de lørdag aften ved 21- tiden var på vej mod McDonalds. Her gik de ad vejen Ved Stadion til Brogårdsve­j, og foran dem gik en gruppe på fem drenge.

Da pigerne nåede under en bro på Brogårdsve­j, kom en af de forangåend­e drenge pludselig hen til hende, hvorefter han tog fat om hendes hals og trak hende ned på jorden.

Efterfølge­nde kom tre af de andre drenge fra gruppen også hen og sparkede pigen, mens de slog hende på siden af kroppen og i ansigtet.

Opdagede det var en pige

Ifølge politiet gik det imidlertid pludselig op for drengene, at de slog på en pige, hvorefter de sagde til hende, at de havde forvekslet hende med en anden.

Derefter tilbød de pigen 100 kroner, og at hun kunne slå dem, så de på den måde ’stod lige’. Det afviste pigen ifølge politiet.

I stedet meldte hun dagen efter episoden til politiet, som nu søger vidner til episoden.

De fem drenge – hvoraf fire deltog i volden – beskrives som udenlandsk­e af udseende med mørkt hår. De talte dansk med accent og talte også et udenlandsk sprog indbyrdes. En af dem havde krøller på toppen af hovedet, mens håret var kort i siderne. Han havde et stort mellemrum mellem fortændern­e. En anden bar briller.

 ?? FOTO: THOMAS BORBERG. ?? Nordsjælla­nds Politi søger vidner til hændelsen.
FOTO: THOMAS BORBERG. Nordsjælla­nds Politi søger vidner til hændelsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark