Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

KØGE: □t handikapto­ilet i et parkerings­hus på Rådhusstræ­de blev fundet udbrændt, da brandvæsen­et kom frem. Der var kun få gløder tilbage, og ilden kunne været opstået mange timer tidligere. Politiets undersøgel­ser tyder på, at branden er opstået i en skraldespa­nd, men det vides ikke hvordan. HELSINGE: □n 71- årig bilist mister sandsynlig­vis sin bil, som politiet har beslaglagt med henblik på senere konfiskati­on. Det skyldes, at manden for tredje gang på tre år er taget for spirituskø­rsel. Han blev standset på Ny Mårumvej, men det var ikke danskvand, han havde drukket, og kørekortet var i forvejen administra­tivt inddraget.

AARHUS: □n patrulje fik øje på to modkørende biler, hvor den forreste ikke havde nogen nummerplad­e, og føreren var maskeret. Begge biler blev standset, og førerne, 19 og 22, var narkopåvir­kede. Der blev fundet indbrudsvæ­rktøj, en kniv og euforisere­nde stoffer i bilerne. Førerne og en 19årig passager blev alle sigtet for forsøg på indbrud.

NYKØBING F: □n mand luskede rundt ved lejlighede­rne på H. Brodthagen­svej, og politiet anholdt en 18-årig. Han gik rundt med et kosteskaft, der blev betragtet som et slagvåben, og havde otte små poser med i alt 4,27 gram amfetamin på sig. ❘ lommerne havde han tyvekoster fra et indbrud. Politiet ransagede flere adresser og anholdt endnu to 18-årige, der sigtes for indbrud. Der blev fundet mere amfetamin.

AARHUS: □n sovende mand ved flaskeauto­maten i Rema 1000 på Vesterbro Torv blev vækket af en medarbejde­r, men så blev han sur og aggressiv. Han skubbede den ansatte i brystet og råbte skældsord, og da han gik ind i butikken, blev han trukket ud igen. Så slog han medarbejde­ren i brystet og spyttede ham to gange i ansigtet. Til sidst kastede han et græskær efter den ansatte, men ramte ikke og stak af. Politiet har ud fra videooverv­ågningen en god idé om, hvem manden er og leder efter ham.

js

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark