Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du har susende travlt for tiden, og måske er du næsten kommet til at overbooke dig selv. Det er fint at have en masse at se til, men det nytter måske ikke så meget, hvis du har så mange aftaler, at du ikke har overskud til at være tilstede. Aflys gerne en aftale eller to.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du bruger tid på dine venner lige nu, og måske har I en fælles hobby, som I samles om. I dag kan bølgerne let gå højt, da alle er passionere­t og går ind for sagen. I skal dog alle passe på, at I ikke får trådt hinanden over tæerne i kampens hede. Giv los, men giv også hinanden plads.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du har brug for at være sammen med din partner nu, hvis du altså har en. I dag kan bølgerne desværre let gå højt, da I alt for nemt misforstår hinanden. I får begge gjort myg til elefanter. Som single kommer du måske i konflikt med andre, du er tæt på, men det går hurtigt over.

TYREN 21/4-21/ 5

Du har brug for at tage dig lidt af dine egne behov lige nu, og du har sikkert også lyst til at tillade dig selv lidt luksus. I dag skal du dog passe på, at det ikke kammer over. Du kan nemt komme til at tillade dig noget, som du ikke helt har råd til. Brug ikke flere penge, end du har.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Din karriere og din fremtid er kraftigt i fokus i disse dage, og du mangler ikke ambitioner. Desværre er dine armbevægel­ser dog nok lidt for store, og du kommer derfor let på kant med andre. Pas på med albuementa­litet i dag, det bringer dig ikke langt på længere sigt.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du har susende travlt på jobbet for tiden, og i går kunne du måske nemt overkomme denne travlhed, men i dag kniber det desværre lidt mere. Du taber let orienterin­gen midt i mængden af opgaver. Du kan med fordel lave en lille liste, og dermed genvinde overblikke­t.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du er meget udadvendt i øjeblikket, og møder verden med selvtillid og store armbevægel­ser. Det er godt at have selvtillid, i dag får den dog nok lige en tand for meget. Andre vil nemlig også gerne have plads, og det kan det knibe lidt med, hvis du kun taler, og ikke lytter.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har brug for nye indtryk og nye impulser lige nu. I dag er du nok en tand for impulsiv, og riskikerer let at kaste dig ud i noget lidt for hasarderet. Det er fint at være modig, men pas på du ikke går hen og bliver overmodig i dag, for der bor nemlig lidt af en vovehals i dig lige nu.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du er meget kreativ lige nu, og du mangler i hvert fald ikke ideer, du falder nærmest over dem. Det kan knibe mere med at komme i mål med dem, da du dårligt har færddigjor­t én idé, inden du kaster dig ud i en ny. Prøv at fokusere på et enkelt projekt ad gangen, hvis du kan.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har brug for at være alene i øjeblikket, men i dag er det måske ikke helt så enkelt at få lov til. Du kommer måske let til at lade dig overtale til noget, som du egentlig hverken har tid eller kræfter til. Sig hellere fra, og priroritér i stedet din egen dagsorden, så meget som muligt.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du går måske og ordner en masse hængeparti­er lige nu, og det går nok også godt til at starte med. Dog mister du let overblikke­t i dag, og kommer måske til at dagdrømme mere, end hvad godt er. Prøv at fokusere så meget, som du kan, så du kan blive alle hængeparti­erne kvit.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du vil helst være hjemme for tiden, men i dag kan du måske ikke få lov til det lige med det samme. Du glæder dig bare til at holde weekend, og derfor har du svært ved at fokusere på de opgaver, du skal løse. Du må bide tænderne sammen for at nå i mål. Hold gerne fri bagefter.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark