Ekstra Bladet

Gift foran 6300 gæster

GLOBRYLLUP PÅ AALBORG STADION: Et nordjysk kærestepar, der også er vaskeægte AaB- fans, blev i går gift på grønsværen midtvejs i en kamp

- KARSTEN GØTTLER FOTO: RENÉ SCHÜTZE kag@ eb.dk

Ikke et øje var tørt, og det var grønsværen mildt sagt heller ikke, da 27- årige Helene Strand og 29- årige Anders Jensen i går blev smedet sammen lige midt på Aalborg Stadion.

Vielsen fandt sted foran 6.305 tilskuere i pausen i Superliga-kampen mellem AaB og FC Midtjyllan­d. Publikum sagde tillykke med stående klapsalver.

Som ærke- AaB fans var parret selvfølgel­ig klædt i rød- hvide farver. Hun i rød brudekjole og hvide sko. Han i jakkesæt, rød vest og hvid skjorte.

– Og i vaskeægte AaB- underbukse­r inderst, hviskede han til Ekstra Bladets fotograf.

Sønnerne Matti og Noah debuterede på grønsværen som brudesvend­e.

Det højste ønske

Dér stod Helene og Anders så efter 11 år som kærester og fodboldels­kere i den nordjyske helligdom.

Sammen med Søren Kusk, selv tidligere AaBspiller og assistentt­ræner og nu giftefoged og socialdemo­kratisk medlem af Aalborg Byråd. Stilheden sænkede sig over stadion. Så lød der to gange ja over højttalere­anlægget. Med hjerterne i brand sagde kærestepar­ret fra Flauenskjo­ld både ja til hinanden og til deres elskede AaB.

Så pyt med at FCM førte 1- 0 efter første halvleg og vandt kampen med samme cifre.

Det her er det, vi allermest har ønsket os. Den bedste bryllupsku­lisse, man kan drømme om

– Det her er det, vi allermest har ønsket os. Den bedste bryllupsku­lisse, man kan drømme om, sagde en rørt Helene Strand til Ekstra Bladet.

– Tillykke, tillykke, lød det fra AaB’s direktør, Thomas Bælum, der også havde ros til klubbens eventchef, Martin Skammelsen. Bossen var stolt over at lægge græs til ceremonien.

Helene og Anders overværede kampens første minutter fra logen, hvor de sad lige bag det levende AaB- ikon Kasper Risgård.

Stor trøstepræm­ie

Efter vielsen fik brudeparre­t foran AaB- tribunen chancen for at vinde en nat i brudesuite­n på Hotel Hvide Hus.

De skulle bare lige sparke bolden gennem nogle huller i en stor træplade. Det kunne de ikke. Men de fik præmien alligevel.

 ??  ??
 ??  ?? Det var ikke alle 6300 stadion- gæster, der blev overrasked­e over, at sød musik pludselig overdøvede fløjten.
Det var ikke alle 6300 stadion- gæster, der blev overrasked­e over, at sød musik pludselig overdøvede fløjten.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark