Ekstra Bladet

De elsker at hade Trump

-

For anden gang inden for en uge blev præsident Donald Trump mødt med højrøstede øv- råb og buhen, da han i weekenden overværede en sportsbegi­venhed i New York.

Trump blev mødt med buhen, da han ankom for at overvære en MMA- kamp i den ikoniske Madison Square Garden på Manhattan i New York. Kort efter blev præsidente­n dog også tiljublet.

Trump, som var iført et mørkt jakkesæt og et rødt slips, løftede en knyttet hånd mod den folkemængd­e, som tog imod ham med øv- råb.

Da mange af de tilstedevæ­rende kort efter klappede og gav udtryk for støtte til præsidente­n vinkede han til folkemængd­en.

Har forladt New York

Der blev ikke råbt sætninger om, at Trump burde spærres inde, hvilket skete, da præsidente­n weekenden før overværede en baseballka­mp, hvor han også blev mødt med højrøstede tilråb.

Snesevis af tilskuere havde ved baseballka­mpen medbragt plakater med slogans vendt mod præsidente­n. blandt andet ’ Trump/ Pence Out Now!’.

Ved et valgmøde i Mississipp­i fredag sagde Trump, at ’ et bredt flertal af vælgerne vil støtte ham mod en rigsretssa­g’. Det skete efter, at et flertal i Repræsenta­nters Hus havde stemt for formelt at tage skridt frem mod en rigsretssa­g mod præsidente­n.

Trump er flyttet fra sin privatadre­sse i Trump Tower på Fifth Avenue i New York til feriecente­ret MaraLago Estate i Palm Beach i Florida.

Præsidente­n har begrundet flytningen med, at byen New York ikke har behandlet ham godt.

– På trods af at jeg hvert år har betalt millioner af dollar i skat til byen og staten, er jeg blevet behandlet dårligt af byens og statens politiske ledere, skriver Trump på Twitter.

Ritzau

 ?? FOTO: JOSHUA ROBERTS/ REUTERS/ RITZAU SCANPIX ?? Trump blev mødt med buh- råb, da han ankom for at overvære en MMA- kamp i Madison Square Garden.
FOTO: JOSHUA ROBERTS/ REUTERS/ RITZAU SCANPIX Trump blev mødt med buh- råb, da han ankom for at overvære en MMA- kamp i Madison Square Garden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark