Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du har sikkert knoklet en del på det seneste, og derfor trænger du til at være sammen med gode venner i dag. Det vil ikke genere dig, at du nok også har et par pligter at se til. Du fokuserer blot på at få dem klaret i en fart, og så kan du bruge resten af dagen på noget sjovere.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du har sikkert haft en del at se til, og du har nok taget din del af slæbet. I dag vil du trænge til at nyde livet, gerne sammen med din partner, hvis du altså er i parforhold. Du har brug for at give hverdagen lidt kulør lige nu, og det gælder uanset, om du er i forhold eller ej.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du vil gerne nå en bunke i dag, og det kan du sikkert også sagtens. Det er dog vigtigt, at du husker at holde pauser undervejs. Du har en mægtig energi til rådighed i dag, og den vil vare hele dagen, hvis blot du husker at dosere den. Tag et lille hvil, når du har lyst.

TYREN 21/4-21/ 5

Du har fokus på din fremtid og på dine ambitioner. Du mangler ikke planer i øjeblikket, men det kan måske knibe lidt mere med selvtillid­en. Du må spørge dig selv, om du ikke har lige præcis dét, der skal til, hvis bare du vælger at tro på dig selv. Ellers så tal med én, du stoler på.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du får en travl dag på jobbet i dag, og du skal nok nå det hele, især hvis du ikke lader dig standse af bagateller. Der vil nok være et par små bump vejen, og du skal nok også lige have tid til at komme i gang med dagen, men hvis du ser stort på dét, kan du nå rigtig langt i dag.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Din økonomi er i fokus i dag. På den ene side har du lyst til at gøre noget stort og overdådigt for at hygge dig. På den anden side ved du også godt, at måneden er lang endnu. Du må vælge den gyldne middelvej, og gøre noget for at hygge dig, uden at bruge alt for mange penge.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du vil virkelig gerne opleve noget nyt og spændende, men samtidig er du måske i tvivl, om du egentlig tør. Hverdagens rutiner bliver man let tryg ved, og det kan være svært at udfordre sig selv. I dag vil du dog nok alligevel ende med at gøre forsøget, og det føles sikkert godt.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

I dag vil du være vældig inspireret, og din inspiratio­n kan bruges på en kreativ måde. Du vil gerne udtrykke dine mange tanker, og du gør det måske bedst, hvis du har tid til at være lidt alene. Det er ikke, fordi du ikke har lyst til at få indspark fra andre, de kan blot vente lidt.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du møder verden med store armbevægel­ser i dag, og det har både sine fordele og sine ulemper. Du har meget at fortælle, og det er der selvfølgel­ig mange, der sætter pris på. Omvendt kan der være nogen, der synes det er lidt for meget af det gode. Tal med dem, der er åbne.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag kan du få orden på en masse hængeparti­er. Du har overblikke­t, spørgsmåle­t er om du har lysten. Hvis du får det gjort med det samme, behøver du måske slet ikke at tage stilling til, om du har lyst. Så kan du nemlig gøre, lige præcis dét, som du har lyst til bagefter.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du trænger virkelig til at være hjemme i dag, og det skal gerne være så meget som muligt. Du kan måske få lov til at arbejde hjemmefra, eller også kan du måske få lov til at gå tidligere. Dine batterier er sikkert lidt flade i dag, og du trænger til at slappe af på sofaen.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du trænger til at være alene i dag, du har nok en masse ting, du gerne vil tænke igennem. Det er ikke småting du går og spekulerer på, det er nok nærmere de store linjer, der er i fokus. Du vil gerne prioritere din tid, og det kan være svært at vælge til og vælge fra. Tag dig din tid.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark