Ekstra Bladet

DEN SAD LIGE I SKABET

– Det kunne ikke være bedre. Det var helt efter planen, sagde en glad AGF- træner, David Nielsen

- NIELS NEDERGAARD nn@ eb.dk

AGF kom tilbage på rette spor, da holdet tog en flot sejr på 1- 0 over FC Nordsjælla­nd på det svære kunstgræs i Farum, og forløsning­en og glæden var til at mærke i AGF- lejren efter kampen.

– Det kunne ikke være bedre. Det var helt fuldstændi­g efter planen. Vi får endda skaffet nogle gode muligheder, og vi gør ondt på dem. Og så synes jeg, at vi får lukket rigtig godt ned for dem, så det var rigtig stærkt, sagde en glad AGFtræner, David Nielsen, til Ekstra Bladet efter kampen. Men det holdt hårdt for AGF, der længe havde svært ved at få hul på bylden i opgøret. Forløsning­en kom dog efter 80 minutter, da Mustapha Bundu blev væltet på kanten af feltet, og trods lidt tvivl valgte dommeren af pege på pletten.

Patrick Mortensen fik ansvaret, og angriberen eksekvered­e sikkert og blev

Folk kommer bare ind og gør det rigtig godt, og det er virkelig fedt at se

dermed også matchvinde­r for AGF. Det var dog ikke rollen som matchvinde­r, som AGF- angriberen var mest tilfreds med efter kampen.

– Alt sad lige i skabet i dag. Folk kommer bare ind og gør det rigtig godt, og det er virkelig fedt at se. Det gør mig glad i hjertet, at specielt de unge kommer ind og gør det rigtig godt, og så er vigtigt, at vi har den her bredde, sagde Patrick Mortensen, da Ekstra Bladet talte med matchvinde­ren efter kampen.

– Det er da dejligt at stå her og være matchvinde­r, men det er endnu mere dejligt at stå her som elleve mand og se ti andre, som arbejder stenhårdt inde på banen, og det er fantastisk, men jo, det var da vigtigt at score. Det er det, som man lever for som angriber, lød det fra en glad Patrick Mortensen.

Med sejren er AGF tilbage i top- seks Superligae­n med 23 point efter de første 15 kampe.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Vild jubel
– Jeg synes, at vi får lukket rigtig godt ned for dem, så det var rigtig stærkt, sagde en lykkelig AGF- træner, David Nielsen.
FOTO: LARS POULSEN Vild jubel – Jeg synes, at vi får lukket rigtig godt ned for dem, så det var rigtig stærkt, sagde en lykkelig AGF- træner, David Nielsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark