Ekstra Bladet

Klasse- scoring!

-

måske ikke NETMASKERN­E BLAFRER som en solid efterårsst­orm for fødderne af Nicklas Bendtner, men angriberen er stadig mand for at skabe blæst om sin person.

Nicklas Bendtners selvbiogra­fi ’ Begge sider’ rammer boghandler­ne i morgen, og ikke siden Stig Tøftings ’ No regrets’ fra 2005 er en bog om og med en dansk fodboldspi­ller ventet med så stor spænding.

set, læst og hørt indMED DET JEG HAR til videre, så har Nicklas Bendtner med bogen scoret et vaskeægte kongemål!

Lige op i krogen.

Med den ultra velskriven­de forfatter Rune Skyum- Nielsen som elegant dirigent og oplægger.

dansk fodbolds NICKLAS BENDTNER ER

’ enfant terrible’, og vi har måbende fulgt med i angriberen­s karriere. Fra storhed til fald – og kampen tilbage igen.

Den har fået med celebre kærester, natklub- skandaler, sprutkørse­l, taxaprygle­ri – og en helt igennem klinisk evne til at placere sig i centrum af alt for meget ballade.

Karriere-klovn, som vi døbte ham her på Ekstra Bladet – og som han senest med sin voldsdom for overfaldet på en taxa-chauffør viste sig fuld ud berettiget til at hedde.

NU FÅR VI NICKLAS Bendtners egne ord om en karriere, der måske ikke blev som forventet, og som vi var mange, der håbede på.

Og bogen ser ikke ud til at skuffe. Damer, druk og drengerøvs­attitude for alle pengene!

Tag bare tiden i Birmingham, hvor Nicklas Bendtner oplevede den nu – stort set – forsvundne engelske drukkultur i et fodboldmil­jø, hvor unge Bendtner åbenbart kunne få sneget helt op til fire byture ind på en uge.

Imponerend­e!

EN VERDEN, HVOR hverken klub eller agenter passede ordentlig på en ung knægt, der lige pludselig havde alt for mange penge mellem hænderne – og hvor venner blev fløjet ind fra København for at feste med angriberen.

Skal man have ondt af Bendtner på den konto?

Niks, alle tager deres valg. Også Bendtner.

Bogen lægger heldigvis et par brikker mere til forståelse­n af en ung mand, der åbenbart hverken kunne styre pengene, berømmelse­n eller frihed under ansvar.

Men altså heller ikke fik den nødvendige hjælp til at holde partyDNA’et i kort snor.

grine eller græde, når SÅ KAN MAN han efter at være blevet vraget af Åge Hareide til VM i 2018, hiver en 25.000 kroners Montrachet, Domaine Ramonet årgang 2009 hvidvin ud af køleren og bunder den fra flasken ...

Playboy- Bendtner for fuld skrue!

hele. Det mere end an

VI FÅR DET strengte forhold til Caroline Fleming og om, hvordan han måtte snige sig til tid alene med sønnen Nicholas.

Der er også et aldeles kuldsejlet forhold til faren, Thomas Bendtner, der ifølge sønnen heller ikke gjorde meget godt – og i hvert fald lænsede ham for den gode side af en million kr …

fodboldspi­ller, der har DER ER INGEN fået så meget med grovfilen fra undertegne­de som Nicklas Bendtner.

Det hele fortjent, synes jeg jo, men bogen giver da også et godt indblik i, hvorfor så meget gik i ged.

en anelse til grin at NORMALT ER DET udgive bøger fra sportsverd­enen, når karrieren stadig ruller.

For tør man svinge håndklædet over de mennesker, man måske skal stå til ansigt med næste søndag?

Det ser ud til, at Bendtner tør – og tak for det.

Selvom vi da stadig gerne vil vide, hvad det er han har på Jon Dahl Tomasson, som han antyder i beskrivels­en af VM- vragningen …

huske på, at det er NickVI SKAL BARE las Bendtners udlægning af teksten, og sådan må det være. Så må omgivelser­ne give deres version – og den glæder vi os også til.

Det kan godt være, at den sportslige succes ikke har været overvælden­de for Nicklas Bendtner gennem en efterhånde­n lang karriere.

Men som fænomen, elsket og hadet, er Nicklas Bendtner uomgængeli­g!

Og bogen ser ikke ud til at skuffe. Damer, druk og drengerøvs­attitude for alle pengene!

 ?? FOTO: JAN SOMMER ?? Lige op i krogen
Med det jeg har set, læst og hørt indtil videre, så har Nicklas Bendtner med bogen scoret et vaskeægte kongemål, mener Allan Olsen.
FOTO: JAN SOMMER Lige op i krogen Med det jeg har set, læst og hørt indtil videre, så har Nicklas Bendtner med bogen scoret et vaskeægte kongemål, mener Allan Olsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark