Ekstra Bladet

Vi er ikke et tophold

– Der er kun to tophold i Danmark, parerer Jakob Michelsen efter OB’s sejr over Hobro

- JAN KJELDTOFT toft@ eb.dk

OB ligger nummer tre – i hvert fald ind til Brøndbys besøg i Silkeborg mandag aften. Men Jakob Michelsen koncentrer­er sig udelukkend­e om at grønthøste point og holder stadig øje med bunden!

– En dejlig sejr. Den fjerde i de sidste fem kampe, og vi er med i subtop- feltet, siger han efter 2- 1 over Hobro.

Bedst til sidst

– Nu ligger vi lunt i feltet af fem- seks klubber, der kæmper om de sidste tre pladser i top 6. Det bliver tæt til det sidste. Det er også vigtigt, at afstanden til bund- 4 er relativt stor, og forhåbentl­ig komme vi aldrig til at koncentrer­e os det rigtigt kedelige i en sæson, hvor tre hold rykker ned, siger OB- træneren.

– Det handler om at samle point, for vi leger i bund og grund en simpel leg, der plejer at hedde først til 36 point, men jeg tror, den kommer til at hedde 38- 39 stykker i år. Vi har 26 nu.

– I er altså ikke et tophold, det er det, du siger?

– Der er vist kun to tophold i Danmark, det er FC Midtjyllan­d og FC København!

Tilskuerne troede, OB havde lukket allerede efter 17. minutter, da Jacob Barrett, Bashkim Kadrii og Sander Svendsen powerbande­de sig til 2- 0 på fornemste vis. Man Emmanuel Sabbis drømmescor­ing til 2- 1 åbnede opgøret.

Reelt var Hobro farligst de sidste fire kvarter af kampen, uden at holdet dog producered­e enorme chancer. – Hvis vi nu trækker de første 20 minutter ud, så er det vel jer, der er bedst, Peter Sørensen?

– Ja, det synes jeg. Men den får vi nok ikke OB med på. I de 20 minutter har OB to chancer, hvor de scorer et rigtigt flot mål, og det vil jeg ikke komme efter mine forsvarssp­illere med. Det VAR et flot mål. Til gengæld er jeg meget utilfreds med deres første scoring, for den skal vi afværge.

En dårlig clearing og en dårlig indsats af Imed Louati efterfølge­nde!

– Ja, det kan man sige. Men især clearingen er alt for ukoncentre­ret, og nu ved jeg ikke rigtig, om man kan tale om en dødssynd i fodbold, men det var jo dét, der var hans opgave, ikke? Det er jo det, han er ansat til. At stå rigtigt og sparke bolden væk, hvis den kommer inden for rækkevidde, og at misse det, hører ikke til. Det var meget, meget ringe, siger Hobros cheftræner.

 ?? FOTO: TIM K. JENSEN/ RITZAU SCANPIX ?? Sander Svendsen har bragt OB foran med 2- 0.
FOTO: TIM K. JENSEN/ RITZAU SCANPIX Sander Svendsen har bragt OB foran med 2- 0.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark