Ekstra Bladet

Træt af tudefjæs- titlen

Thomas Thomasberg erkender i dag, at han vurderede forkert, da han frikendte sin målmand på Brøndby Stadion

- ALLAN PEDERSEN alpe@ eb.dk

Thomas Thomasberg er grundigt træt af, at blive udråbt som Superligae­ns tudefjæs nummer et.

For han føler ikke, at det er retfærdigt.

– Der er nok ingen tvivl om, at det sidste indtryk – min reaktion efter Patrick Carlgrens udvisning i Brøndby vejer tungt i vurderinge­n.

Jeg fik ret

– Og her på afstand af det hele, kan jeg nu godt se, at den dom nok skal placeres nærmere den kategori, hvor den var rigtig, frem for som forkert. Når jeg reagerede, som jeg gjorde, hænger det måske sammen med, at jeg føler, at der er en sum af kendelser klart mod os, når det handler om kampe mod FCK og Brøndby, sagde Thomasberg.

– Og jeg kan da sagtens nævne et par ting, hvor jeg også blev gjort til tudefjæs, men hvor jeg havde ret. Blandt andet da jeg i sidste fandt en udvisning af Erik Marxen på Brøndby stadion forkert. Efterfølge­nde blev det også annulleret.

– Et tudefjæs var jeg også i manges øjne, da jeg for et par sæsoner siden som Hobro- træner påpegede det forkerte i turnerings­strukturen med sammensætn­ingen af nedrykning­spuljerne, hvor vi som nummer syv var tættere på nedrykning end dem, der blev nummer otte og ni. Senere blev det lavet om.

– Jeg ved godt, at der også har været en batalje med Ståle og måske også andet, men overordnet synes jeg, at jeg angriber tingene meget nøgternt. Derfor er jeg selvfølgel­ig træt af tudefjæs- titlen, ligesom jeg føler, at den er forkert, sagde Thomasberg, der afviser, at klubben har forbudt ham at snakke om sagen.

Døve øren

– Jeg er ikke begrænset på nogen måde. Vi har selvfølgel­ig vendt tingene, men når jeg ikke stillede op i Ekstra Bladet søndag, hænger det sammen med, at jeg havde en forventnin­g om at meget ville blive drejet ind omkring det, der skete i Brøndby.

– Så kunne jeg mere eller mindre tale for døve øren om fem ting, der talte til min fordel.

– Og når jeg kigger på helheden, så synes jeg på ingen måde, at jeg tuder mere end andre trænere, fastslog Thomas Thomasberg, der i gårsdagens opgør tydeligvis ikke var helt tilfreds med den hurtige igangsætni­ng, som Mikkel Redder tillod – og som endte førte til Lyngbys reducering­smål.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? – Jeg kan da sagtens nævne et par ting, hvor jeg også blev gjort til tudefjæs, men hvor jeg havde ret, siger Randerstræ­ner Thomas Thomasberg. Indsat Ekstra Bladet i går.
FOTO: LARS POULSEN – Jeg kan da sagtens nævne et par ting, hvor jeg også blev gjort til tudefjæs, men hvor jeg havde ret, siger Randerstræ­ner Thomas Thomasberg. Indsat Ekstra Bladet i går.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark