Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at næste års fodbold- EM i 12 forskellig­e lande giver mange kampe med et hold på hjemmebane og dermed fulde huse. Opgaven bliver et fælleseuro­pæisk projekt, hvor også små nationer som Danmark, Ungarn, Irland, Rumænien og Aserbajdsj­an kan være vært. Økonomi og bæredygtig­hed styrkes ved at benytte eksisteren­de stadions, for der ikke skal bygges kostbare ’ hvide elefanter’, der bagefter står tomme.

Efter EM i Tyskland i 2024 vil det stå klart, at 2020modell­en skal benyttes fremover.

Michael Thestrup Brønshøj

at det danske fodboldlan­dsholds indsats mod Irland i mandags var noget gudsjammer­lig forsigtigp­erfodbold. En absolut bundskrabe­r.

Man vil forklare det med en nødvendig taktik, fordi danskerne kunne nøjes med uafgjort for at komme med til EM. Men det er en kryster- agtig filosofi. Hvis danskerne kun evner at kvalificer­e sig via kujonagtig­t fedtspil, hører vi ikke hjemme i en slutrunde. Landstræne­r Hareide – ’ Kongen af Uafgjort’ – kan glæde sig over endnu et resultat til sin sælsomme rekordbog. For tiden har vi et rigtigt godt landshold – hvis ellers de kan få lov til at vise det.

Ole Overgaard Næringen 89 Risskov

at det er utroligt, at formstærke Daniel Wass ikke bruges på fodboldlan­dsholdet for at øge tempoet.

Allan Karlsson Dragør

at når statsrevis­orerne bebrejder Skattestyr­elsen, at den ikke nøje følger med i borgernes tab og gevinst på aktier, er det så ikke, fordi de fleste har haft det indtryk, at det er noget, som banker og investerin­gsselskabe­r automatisk oplyser til Skattestyr­elsen. Ellers udsendes forskudssk­emaet 22. november, så det kan nås endnu.

Veber Finnedal København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark