Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du har virkelig energi og overskud lige nu, og du kan knokle med tingene. Du er ikke bange for at tage fat, og du kan blive utrættelig­t ved, også selvom der er tale om lidt fysisk hårdt arbejde. I aften trænger du nok til at få slappet godt af, gerne sammen med dem, du holder af.

LØVEN 23/ 7-23/8

I dag trænger du til at gøre noget godt for dig selv, selvom der måske ikke er tid til det. Du har nok en masse, du skal have klaret, og det må du så gøre først, men husk også at bruge tid på dig selv. I aften kan du planlægge de kommende dage, så de bliver overskueli­ge for dig.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Din fremtid er i fokus, og du har ikke små ønsker. Dine ambitioner fylder meget i dit hoved lige nu, og det kan måske næsten blive for meget af det gode. I aften vil du nok nyde at lade det hele hvile en stund, og bare bruge tiden sammen med dine gode venner i stedet for. Nyd det.

TYREN 21/4-21/ 5

Du gør virkelig brug af din kreativite­t i øjeblikket. Du kan både få øje på nye måder at gøre tingene på, og samtidig er du også god at arbejde tålmodigt, hvor det er nødvendigt. Fra i aften trænger du nok også til at få styr på lidt praktiske ting og sager. Du kan nå det meste i dag.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du nyder at snakke med alle, du møder i øjeblikket, og du er både god til at lytte, og til selv at få sagt de ting, du gerne vil. Derfor bør du virkelig snakke med så mange, som du kan - Du har stor glæde af det lige nu. I aften kan du så vælge at være mere alene, og lade batteriern­e op.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du nyder at opleve en masse lige nu, og du er god til at se muligheder­ne omkring dig. Du vil dog også bruge tid på at spørge dig selv, om du nødvendigv­is skal bruge tid på alle de tilbud, der er. Du tænker nemlig også lidt over fremtiden, og det gælder især i de sene aftentimer.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du vil helst være hjemme for tiden, men du kan nå en masse alligevel. Hvis du skal på job i dag, kan du med fordel bede om en hjemmearbe­jdsdag, hvis det er muligt i din type af job. Fra i aften trænger du til at have det sjovt - Du vil gerne bare glemme hverdagen for en stund.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du nyder at være i dit eget selskab lige nu, og du har nok ikke så meget, som du skal nå. Derfor kan du alligevel godt føle, at du måske næsten laver for lidt. Det kan du lave om på sent i aften, for dér trænger du pludselig til at se mennesker, efter flere dage i dit eget selskab.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du har nok mest haft lyst til at være lidt alene med dine tanker på det seneste, og i dag vil du have det på samme måde til at begynde med. Fra sent i aften vil dit humør skifte markant, og du vil virkelig trænge nye oplevelser. Hver ting til sin tid, som man siger. Nyd begge dele.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har haft en masse at se til på det seneste, og i dag er ingen undtagelse. Du vil gerne nå en masse vigtige ting, og samtidig vil du også gerne nå at se en masse mennesker. Du må prøve at få det hele til at gå op rent tidsmæssig­t. Sent i aften kan du slappe af alene hjemme.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du vil rigtig gerne bruge tid på dine gode venner, og det kan du også få tid til i dag. Det er ikke sikkert, at der er helt så meget tid, som du kunne ønske dig. Det kan nok højest blive til et par timer i eftermidda­g, når du har klaret dagens pligter. Sent i aften bør du være alene.

FISKENE 20/2-20/ 3

Først på dagen vil du nok helst være sammen med folk, du holder af, og bare have tid til at slappe af. Hvis du skal på job, må det vente, til du har fri. Du har nok også brug for at få lidt tid for dig selv sent i aften, og du må forsøge at nå det hele. I morgen har du lidt bedre tid.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark