Ekstra Bladet

HJÆLP TIL OPRYKNING

Den tidligere danske landsholds­spiller Tobias Mikkelsen kan meget vel ende med at lande en kontrakt hos FC Helsingør

-

Efter to nedrykning­er i træk er FC Helsingør blot at finde i landets tredjebeds­te række, men det håber klubben på at lave om på snart. Og til det kigger FC Helsingør nærmere på en spiller med et markant cv.

I foråret fik FC Helsingør nye ejere anført af amerikansk­e Jordan Gardner, og ejerne håber på, at klubben kan være i 1. division efter denne sæson, og at man på sigt kan begynde at snuse til dansk fodbolds bedste række, Superligae­n.

Derfor skal man heller ikke sige nej, hvis der byder sig en mulighed for at forstærke sig. I FC Helsingør er de i øjeblikket i gang med at vurdere, om den tidligere danske landsholds­spiller Tobias Mikkelsen vil være en forstærkni­ng af truppen.

Tænker over fremtiden

Mikkelsen trænede således med tirsdag i Helsingør, og det kan ende med, at han skal hjælpe klubben med oprykning.

– Det vil jeg ikke afvise, men nu har jeg bare lige trænet med i dag og set forholdene an som sagt. Det er da selvfølgel­ig interessan­t, og jeg bor i nærheden med min familie, og med tre børn er der mange ting, som skal hænge sammen. Jeg går lige og tænker over fremtiden, og så må vi se, siger 33- årige Tobias Mikkelsen til Helsingør Dagblad.

Kantspille­ren, der har otte landskampe på cv’et, har senest været i Sverige hos Helsingbor­gs IF, og han har også en fortid i klubber som Rosenborg, Brøndby,

Lyngby og FC Nordsjælla­nd, ligesom han har oplevet et eventyr i Australien.

FC Helsingør ligger lige nu nummer 1 med 11 point ned til Vanløse i 2. divisions gruppe 1 – der er slutspil i 2. division i foråret.

Klubben har også tidligere landsholds­spiller Thomas Kristensen i truppen, ligesom den rutinerede angriber Jeppe Kjær scorer masser af mål i klubben fra Nordsjælla­nd.

Tipsbladet

Se kampene i 2. division på ekstrablad­et.dk

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Tobias Mikkelsen trænede med FC Helsingør i tirsdags og kan være ny mand i klubben.
FOTO: JENS DRESLING Tobias Mikkelsen trænede med FC Helsingør i tirsdags og kan være ny mand i klubben.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark