Ekstra Bladet

FÆRDIG I ISHØJ

Klubben har sagt farvel til Nicki Bille på grund af manglende stabilitet

- JONAS RYEFELT jry@ eb.dk

– Vi er stolte af at kunne præsentere et menneske, som vi allerede holder af i Nicki Bille. Nicki er på vej tilbage til fordumstyr­ke og har valgt at lægge sin fodboldmæs­sige energi omkring Ishøjs Danmarksse­riehold.

Sådan præsentere­de Ishøj IF den tidligere landsholds­spiller Nicki Bille, da de hev ham ind i folden i juli.

Det gik dog ikke som håbet, så nu er samarbejde­t ophørt. Det fortæller klubben på sin Facebook- side.

’ Vi har dd valgt at ophøre samarbejde­t med Nicki Bille på grund af manglende stabilitet. Hvis Nicki fremadrett­et kan skabe fremmøde- stabilitet træningsmæ­ssigt tager jeg selvfølgel­ig en snak med ham’, skriver klubben og fortsætter:

’God vind til Nicki. Følg med på siden da der er nye spændende spillere på vej. Venlig hilsen Sportsdire­ktøren’.

Løber vist lidt

Sportsdire­ktør Murat Kutuk tog en chance på den tidligere topspiller, men i oktober kunne han berette, at det ikke var meget, han fik set til Bille.

– Hvis jeg skal være helt ærlig, så går det ikke så godt. I starten kom han til træning, men nu har jeg ikke set skyggen af ham i tre uger.

– Jeg har set på Instagram, at han vist nok løber lidt, men jeg ved ikke så meget.

Nu er Bille igen klubløs, og han har ikke spillet en kamp siden 30. september 2018, hvor han optrådte for Lyngby i 1. division.

De ophævede kontrakten med ham, efter han var involveret i en alvorlig episode i hjertet af København, hvor han truede en mand med en luftpistol.

Nedturen kulminered­e, da han blev skudt i armen med et oversavet jagtgevær i sit hjem i Sydhavnen i København.

Bille har tre landskampe på cv’et og har tidligere spillet i Spanien, Frankrig, Italien, Norge, Polen og Grækenland.

 ?? FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN ?? Nu er Nicki Bille igen klubløs, og han har ikke spillet en kamp siden 30. september 2018, hvor han optrådte for Lyngby i 1. division.
FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN Nu er Nicki Bille igen klubløs, og han har ikke spillet en kamp siden 30. september 2018, hvor han optrådte for Lyngby i 1. division.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark