Ekstra Bladet

PRISKES LØNHOP: 700.000

SYV NØGLEPUNKT­ER sikrede Brian Priske cheftræner­jobbet i FC Midtjyllan­d permanent

- KLAUS EGELUND ege@ eb.dk

Det bliver lidt større julegaver end først planlagt i Priske- residensen i Gedved.

Tre måneders forbilledl­igt arbejde som cheftræner- vikar i FC Midtjyllan­d sikrede i går Brian Priske en permanent aftale hos topholdet, så han frem til nytår 2022 skal tituleres cheftræner i FC Midtjyllan­d.

Underskrif­ten er lukrativ for Brian Priske, der veksler sin gamle aftale som assistentt­ræner, der gav en månedsløn til 80.000 kr. til en mere guldrandet aftale til 140.000 kr. pr. måned.

Dertil kommer bonusser. Altså et lønhop på mere end 700.000 kr. årligt.

Afgørende jobsamtale

Som det sig hør og bør, bagatellis­erer Ulvenes nye leder lønhoppet, da Ekstra Bladet spørger til det på pressemøde­t på anlægget i Ikast.

– Lønnen er ikke det altafgøren­de for beslutning­en.

– Det vigtigste er, at jeg er i et job, hvor jeg trives. Jeg er glad for at køre på arbejde hver dag, hvor jeg kan arbejde med et team, hvor der rigtig mange kompetence­r fordelt over Kristian Bak, Morten ’ Duncan’, Christian Clarup, Lasse Heinze, Søren Bjerg og fysioterap­euterne.

– Lige nu fungerer det hele sindssygt godt, smiler Brian Priske og ligner en mand, der håber på, at han ikke har glemt personer fra staben i sin opremsning.

– De har ydet deres til, at det her er lykkedes, lyder det anerkenden­de.

Brian Priske blev i starten af sidste uge kaldt til London til den afgørende jobsamtale, men det var ikke, fordi han rystede et epo

kegørende og revolution­erende oplæg ud af ærmet, da han skulle overbevise klubbens øverste om, at han var det rette valg.

– De første ti kampe og arbejdet i dagligdage­n over de seneste tre måneder, har været den største del af ansøgninge­n, erkender Brian Priske.

Flere kandidater

Med ansættelse­n af Brian Priske rekruttere­r FC Midtjyllan­d atter internt, som det var tilfældet, da Glen Riddershol­m blev skubbet frem i rampelyset, Svend Graversen blev sportschef, og Kenneth Andersen blev cheftræner.

Klubben har imidlertid haft flere kandidater til samtale for at tjekke om den rette internatio­nale kandidat var tilgængeli­g. Ingen kunne imidlertid matche det forspring, som Brian Priske havde, takket være sit kendskab til klubben indefra.

Ingen fanfare

FC Midtjyllan­d har aldrig været blege for at melde stort ud, men ansættelse­n af Brian Priske bliver ikke lanceret med fanfare og forventnin­ger om storhed.

– Vi vil altid blive bedre, og vi vil spille med der, hvor tingene afgøres, lyder den afdæmpede melding fra sportschef Svend Graversen, da han skal formulere målsætning­en for Brian Priskes regime i FC Midtjyllan­d.

Syv points forspring

Så kan Brian Priske da ikke påstå, at han er blevet stillet urealistis­ke forventnin­ger i udsigt ...

Syv points forspring på førsteplad­sen i Superligae­n efter 16 runder garanterer reelt, at FC Midtjyllan­d kommer til at spille med om mesterskab­et.

Lønnen er ikke det altafgøren­de for beslutning­en

Lige nu fungerer det hele sindssygt godt

 ??  ?? Godt tilfreds
Godt tilfreds

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark