Ekstra Bladet

Synd for Ibsen!

Et interview med Bubber i ’Aftenshowe­t’ på DR har fået internette­t til at gløde af forargelse

- NANNA BAY MADSEN nbm@ eb.dk

Mandag gæstede tv- værten Bubber ’ Aftenshowe­t’ på DR for at tale om årets ulandskale­nder.

Under interviewe­t faldt snakken også på den svære tid, Bubber lige nu går igennem, efter han og konen gennem 28 år, Christina Ibsen Meyer, er gået fra hinanden – og at han samtidig over for Ekstra Bladet afslørede, at han venter barn med 41- årige Signe Rossing, som tidligere har været barnepige for Bubber og Christina Ibsen Meyers børn.

– Man kan knække nakken på det eller krybe langs panelerne, eller man kan sige: ’Sådan er det her’, velvidende, at det er noget, der er kæmpemæssi­gt svært for de få mennesker, der skal dele det her – og så ovenikøbet også få det hængt ud på den her måde, lød det fra Bubber, der fortsatte:

– Det er rigtig, rigtig ufedt. Og så kan man sige, man ligger, som man har redt.

Yderst upassende

Efter de ord nåede Bubber dog ikke at sige mere, før han blev afbrudt af modellen Oliver Bjerrehuus, der også var en del af interviewe­t i ’ Aftenshowe­t’.

Jeg er træt af, at jeg gjorde det. Det skulle jeg ikke have gjort

– Du har min respekt, for var hun yngre end dig? lød det fra modellen.

Det fik Bubber til at svare ja – dog noget tøvende.

Bjerrehuus strakte derefter pludselig en knytnæve frem mod Bubber og gav ham en ’ knuckles’, som Bubber besvarede med at lade sine knoer møde Bjerrehuus’.

Netop den episode har skabt heftig debat på de sociale medier efterfølge­nde. Her påpeger flere, at det er en yderst upassende gestus fra Oliver Bjerrehuus, mens flere også undrer sig over, at Bubber gengælder Bjerrehuus' gestus.

En video af øjeblikket har også fundet vej til instagramm­eren Anders Hemmingsen­s Instagramp­rofil, hvor den diskuteres flittigt.

Ked af det

Dagen derpå er Bubber da også selv ked af, at episoden udfoldede sig, som den gjorde.

– Jeg er ikke herre over det, der sker. Og jeg synes faktisk, det er enormt upassende. Det gik slet ikke op for mig, hvad det er, der sker, før det faktisk er sket. Oliver rækker ud for at give knuckles, og så reagerer jeg på refleks og gav ham den tilbage. Set i bakspejlet burde jeg selvfølgel­ig ikke have givet den, siger han til Ekstra Bladet og fortsætter:

– Jeg forstår godt, hvis der er nogle derude, der oplever det som hånligt, og det er da også synd for ’ Ibsen’. Jeg er da rigtig ked af situatione­n.

Bubber er dog overbevist om, at Oliver Bjerrehuus ikke har gjort det i en ond mening.

Fortryder

– Han tænker jo bare fra sekund til sekund, og han har ikke gjort det for at være ond, siger han.

Men jeg var der for at tale om ulandskale­ndere og børn, der ikke kommer i skole. Det er et utroligt vigtigt emne.

Jeg forstår godt, hvis der er nogle derude, der oplever det som hånligt

– Jeg havde gjort det klart, at jeg kun ville tale generelt og om mig selv i forhold til det, der er sket. Men så sker det her med knuckles, og så er det dét, der tager alt fokus.

– Jeg ville ønske, at vi fik lov til at trække vejret, men det kommer jo hele tiden op igen. Det er, som om hver gang man er oppe over vandet, så bliver man presset ned igen, siger en tydeligt frustreret Bubber.

– Jeg er træt af, at jeg gjorde det. Det skulle jeg ikke have gjort. Men jeg blev fanget midt i noget, og så reagerede jeg instinktiv­t, og jeg kan ikke gøre mere ved det nu.

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra Oliver Bjerrehuus, men han er i skrivende stund ikke vendt tilbage på vores henvendels­e.

 ?? FOTO: JAKOB JØRGENSEN ?? Pinligt
Bubber undskylder sin penible opførsel under interviewe­t med, at han i situatione­n ikke rigtig fangede, hvad der rent faktisk foregik.
FOTO: JAKOB JØRGENSEN Pinligt Bubber undskylder sin penible opførsel under interviewe­t med, at han i situatione­n ikke rigtig fangede, hvad der rent faktisk foregik.
 ?? FOTO: RUD KOFOED/ MOGENS FLINDT ?? Signe Rossing ( tv.) venter nu Bubbers barn. ’ Ibsen’ ( th.) og Bubber giftede sig i 1991.
FOTO: RUD KOFOED/ MOGENS FLINDT Signe Rossing ( tv.) venter nu Bubbers barn. ’ Ibsen’ ( th.) og Bubber giftede sig i 1991.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark