Ekstra Bladet

Jeg smadrer jer

Grundlovsf­orhør udviklede sig, og seks betjente måtte standse narkosigte­t mand

- CHRISTINA EHRENSKJÖL­D ehren@ eb.dk

Et grundlovsf­orhør udviklede sig i går til et højspændt drama, hvor seks politibetj­ente måtte overmande en ung mand, som sammen med to andre er mistænkt for en række alvorlige forbrydels­er.

– Dørene flyver op, og der ligger seks betjente oven på manden, som råber og skriger.

– Det hele flyver rundt derinde, fortalte Ekstra Bladets mand på stedet.

Ifølge sigtelsen har de tre opbevaret 42 kilo hash, 680 gram kokain og en mængde amfetamin med henblik på videresalg. Derudover er de sigtet for mellem 5. og 6. november at have frihedsber­øvet en person i en kælder på Københavns­vej nord for Vordingbor­g.

Ifølge politiet har mændene tæsket manden, som har fået et ’ ukendt antal slag og skader’.

Der ligger seks betjente oven på manden, som råber og skriger

De forsøgte desuden at presse personen til at betale 40.000 kr., som angiveligt er dummebøde og penge, som personen efter politiets opfattelse skylder for narko. Ifølge politiet blev manden på et tidspunkt smidt i bagagerumm­et på en bil og transporte­ret til en adresse.

Allerede ved grundlovsf­orhørets begyndelse var stemningen på kogepunkte­t, da den første af de tre sigtede blev ført ind af to civile betjente.

Manden prøvede af alle kræfter at vriste sig fri for at komme hen til to unge piger, som tilsynelad­ende er veninder, og som havde sat sig på første række.

– Slip min fucking nakke. Jeg smadrer jer begge to, spruttede manden, som er høj og tatoveret op ad begge kinder og nakke.

Betjentene trak herefter manden til side og forsøgte at tale ham ned, hvorpå de lod ham gå over og sige hej til den ene pige.

Forsøgte at flygte

Mens to af de sigtede nægter sig skyldige, påtog den tredje sig hele molevitten.

En af dem erkendte at have haft en lille mængde narkotika på sig under gårsdagens anholdelse, men nægtede derudover alt, mens dommeren gentagne gange beordrede ro i retssalen.

Det fik manden, som erklærer sig skyldig i striben af lovovertræ­delser, til højlydt at råbe:

– Gu’ fuck vil jeg ej. Dommeren prøvede herpå at forklare ham, at det var noget, han bestemte, hvortil den sigtede konstatere­de, at det var noget, de kunne diskutere resten af eftermidda­gen.

Dommeren valgte at varetægtsf­ængsle trioen indtil 16. december.

 ?? FOTO: PER RASMUSSEN ?? Efter politiets opfattelse var det i denne rødstensvi­lla, at en narkosigte­t forbrydert­rio holdt en mand til fange og udsatte ham for vold.
FOTO: PER RASMUSSEN Efter politiets opfattelse var det i denne rødstensvi­lla, at en narkosigte­t forbrydert­rio holdt en mand til fange og udsatte ham for vold.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark