Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- Ulba@ eb.dk

NYKØBING F: Tre mænd på 16, 18 og 24 er blevet sigtet for at have stjålet bøf, bearnaise og sødmælk, efter at de har været på besøg i Rema 1000 på Nordensvej. De tre blev opdaget af personalet, men nåede at flygte. Politiet fandt de tre ved Nordbyskol­en.

RANDERS: □n seksårig pige faldt klokken 15.43 ud af et vindue på første sal i Bjerregrav Skoles sfo i Randers. □n forælder så pigen falde ud og løb hen og gav førstehjæl­p. Pigen blev efterfølge­nde kørt på Aarhus Universite­tshospital til behandling og observatio­n for hjerneryst­else. Hun har det efter omstændigh­ederne godt.

KARSLUNDE: Midt- og Vestsjælla­nds Politi har givet tre rumænere i alderen 24-25 år besked om at passe lidt på, efter at en bekymret borger anmeldte, at han havde set en automatrif­fel stå op ad en bil på Karslunde Rasteplads. Det viste sig ved politiets ankomst, at der var tale om en riffel i plastik.

KØBENHAVN: □n mand er blevet sigtet for indbrud og tyveri af fem dyre tasker, efter at en vagt i en butik på Strøget kunne genkende manden fra et tidligere indbrud på stedet. Vagten kontaktede politiet og fortalte om sin mistanke, som altså endte med en sigtelse.

PADBORG: □n 32- årig mand fra Litauen blev i september dømt for indbrud og blev udvist i seks år. Nu er manden blevet anholdt igen ved grænsen, hvor han sad i et tog på vej ind i landet. Manden er efterfølge­nde blevet idømt 20 dages fængsel for overtrædel­se af indrejsefo­rbuddet.

ODENSE: Det blev en dyr teoriprøve for en elev, der skulle generhverv­e sit kørekort. Da eleven dumpede, valgte personen at køre i sin egen bil hjem fra Billedskær­ervej. □t samarbejde mellem de sagkyndige fik eleven standset.

TRIGE: □n 28- årig kvinde ramte klokken 7.07 en anden bil, da hun kørte ud fra en pplads på Trige Centervej. ❘ den anden bil sad en 56- årig kvinde. Begge slap uden skader. Den 28- årige er blevet sigtet for ikke at overholde sin vigepligt og ikke at have kørekort.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark