Ekstra Bladet

ET JOB I NETTO?

-

Tak til dig, der har arbejdet, siden du var 16. Tak til dig, der står tidligt op hver morgen for at gå på arbejde og betale din skat – om det er med glæde eller ej. Tak til dig, som gennem dit arbejde har gjort det muligt for mig at tage en lang, akademisk uddannelse. Tak for dit bidrag. Uden det havde jeg aldrig haft muligheden.

Nu vil jeg betale dig tilbage. Finde et job, der udnytter den viden, jeg har fået. Så jeg kan bidrage til Danmarks fremgang. Fin

Jeg skal have et job, hvor mine medborgere får fuld valuta for deres investerin­g

de et job, der giver mig den løn, jeg fortjener. Så jeg kan betale højere skat, end jeg kan med et job i Netto. Så jeg nu kan medfinansi­ere dine børns skolegang.

At nogen kan få sig selv til at mene, at akademiker­e skal tage et job i Netto, er trods min høje uddannelse langt ud over min forstand. Det er DIN investerin­g, der går tabt. DIT udbytte af dine hårdt tjente penge, som du ikke får valuta for. Det gør mig rasende!

Hvad bilder de sig ind at insistere på, at det bidrag du – og mange mange danskere – giver, for at vi kan sikre højtuddann­et arbejdskra­ft, som igen sikrer innovation, højere statsindtæ­gt af min højere løn og ikke mindst bidrager til, at vi kan få endnu flere unge mennesker i uddannelse. Hvad bilder de sig ind, når de nu igen insisterer på, at jeg skal arbejde i Netto og dermed forringe din unge datter eller søns mulighed for fritidsjob. Nej, hr. Peter Hummelgaar­d, jeg skal have et job, hvor mine medborgere får fuld valuta for deres investerin­g. Som samlet arbejdssty­rke nægter vi at blive spillet ud mod hinanden. Claudia Hage Lombardiga­de 26 København S

 ?? FOTO: PHILIP DAVALI ?? Akademiker­e bør tage et job i Netto, hvis de ikke kan finde andet, har beskæftige­lsesminist­er Peter Hummelgaar­d ( S) gjort sig til talsmand for.
FOTO: PHILIP DAVALI Akademiker­e bør tage et job i Netto, hvis de ikke kan finde andet, har beskæftige­lsesminist­er Peter Hummelgaar­d ( S) gjort sig til talsmand for.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark