Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kører videre i samme stil som i går, og det kan du også lige så godt. Du fik sikkert lagt an til en masse godt, som du har lyst til at gøre mere ved. Du vil ikke snakke så meget om tingene, du vil bare handle, og du vil have lettere ved at vælge i dag, så slå dig endelig løs nu.

LØVEN 23/ 7-23/8

Denne onsdag kan du lige så godt finde det store smil frem, for det bliver en dag fyldt med humor og glæde. Du vil nyde at være sammen med folk, som har lyst til at give lidt slip på sig selv, og du vil også nyde selv at kunne glemme alle hverdagens problemer lidt. Giv los nu.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du rider på en bølge for tiden, og selvom man ikke skulle tro, at det var muligt, så har du massere af energi igen i dag. Du har sikkert nærmest ikke haft tid til at hvile de sidste par dage, men du bliver bare ved og ved nu. I dag vil du dog også nyde at slappe lidt af - især i aften.

TYREN 21/4-21/ 5

I går tænkte du sikkert over en masse ting. Du ville nok gerne vide dig sikker i et par ting, og du tænkte nok over, hvilke konsekvens­er tingene kunne have. I dag er det som om, at du klarere kan se, hvad du vil. Du er bevidst om, at alt har konsekvens­er, og derfor vælger du bare nu.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag trænger du til, at der kan blive god tid til at være hjemme, gerne sammen med dine allernærme­ste. Du vil gerne være sammen med dem, du har tæt på dig, og du vil nyde, hvis alle kan glemme deres forpligtel­ser for en stund, og bare være tilstede sammen. Giv jer selv lov.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du er lidt mat lige nu, og derfor bør du unde dig selv at slappe lige så meget af, som du drømmer om. Du vil især nyde, hvis du ingenting skal, så du kan bruge dagen på at tænke på alle de gode stunder, du har i dit liv nu. Du har en god følelse af, at livet ikke er så dumt endda.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Der er amoriner i luften denne onsdag. Det var der også i går. I dag vil du dog være endnu mere tilstede, og derfor vil du nok også opfange signalerne bedre. Det er ofte de små ting, der tæller, når det kommer til kærlighede­n. Om du er i forhold eller ej, så vær gerne vågen nu.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du trænger til at komme en tur ud i det blå denne onsdag, og du kan lige så godt begynde at glæde dig. I går havde du måske lyst til mange af de samme ting, men der er nok bedre tid til det i dag. Du vil nyde, at du ikke behøver at have travlt med andet end oplevelser nu.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Denne onsdag bør du sørge for at være i selskab med folk, som deler dine interesser. Du vil være god til at lytte, og du vil være god til selv at tage ordet. Du kan få mange meningsful­de samtaler, og du kan også udvide dit netværk, og lære mange nye mennesker at kende.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag vil du virkelig knokle, og blive ved til du kommer i mål. Du kan arbejde ufortrøden­t med tingene, og du er især også god til at samarbejde nu. Du ved, at det bliver meget sjovere, hvis alle tager deres del af ansvaret. Det er ikke altid hårdt at tage fat, i dag er det en glæde.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du fik sikkert kigget på din økonomi i går, og du fandt nok ud af, hvad du egentlig har råd til. Det kan også godt være, at du fik tid til at købe dig lidt gode ting, men en god gerning kan ikke gøres for tit, og derfor kan du lige så godt gentage det igen i dag. Nyd det.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du har haft fokus på din fremtid igennem noget tid, og i dag sætter du alle sejl til, og får gjort noget ved alle de ting, der mangler. Listen er sikkert lang, men det er dagen heldigvis også, og du kan sætte hak ved en masse af punkterne nu. Tag endelig fat i dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark