Ekstra Bladet

Knivdræbte Maria og tog billeder af liget

En 32- årig mand har fået 12 års fængsel for at have dræbt sin kæreste, den 25- årige Maria Louise Poulsen

- EMMA B. VINKEL ebv@ eb.dk

Michael Patrick Krogsgaard er blevet idømt 12 års fængsel for drab ved Retten i Randers.

Han har erkendt sig skyldig i at have knivdræbt 25årige Maria Louise Poulsen med 44 knivstik. Efter at have dræbt hende slæbte han liget ind i en brusekabin­e, hvor han tog billeder af det. Efter drabet stjal han flere af hendes ejendele.

Michael Patrick Krogsgaard blev derfor ud over manddrab dømt for usømmelig omgang med lig og tyveri.

– Han nægtede sig skyldig i april efter drabet. Han har siden da siddet varetægtsf­ængslet. Men han tilstod i dag ( mandag, red.) i retten, siger anklagerfu­ldmægtig Jacob Gents.

Da der er tale om en tilståelse­ssag, blev der ikke fremført konkrete beviser i sagen. Han modtog dommen.

Fatale stridighed­er

Maria Louise Poulsen blev dræbt 7. april i år i sin egen lejlighed i Randers. De havde et forhold til hinanden, og Michael Patrick Krogsgaard var på besøg, men noget gik tydeligvis helt galt. For det endte med, at han tog en kniv og stak hende i brystet, halsen og ryggen.

– Jeg kan sige så meget, at de var i et forhold, og der var nogle stridighed­er, der havde stået på i noget tid. Det førte til, at han slog hende ihjel. Jeg kan ikke komme det nærmere, fortæller Jacob Gents.

Men han vidste tilsynelad­ende godt, at han havde gjort noget helt forkert. Kort efter drabet fortalte han en ven, at han havde gjort noget dumt ved sin veninde. Vennen kontaktede politiet dagen efter, og politiet rykkede ud til gerningsst­edet.

De fandt Maria Louise Poulsens lig i badekarret.

Vendte tilbage

Mens politiet stod i midt i lejlighede­n, hørte de skridt fra en person, der viste sig at være Michael Patrick Krogsgaard, der forsøgte at løbe ned ad trappen og ud på gaden. Politiet nåede at anholde ham, inden han var løbet væk.

Michael Patrick Krogsgaard var vendt tilbage til lejlighede­n dagen efter drabet, hvor han havde skåret i liget og hældt motorolie ud over det.

Da han selv erkendte forholdene, kom det ikke frem i retten, hvorfor han var vendt tilbage til lejlighede­n, eller hvorfor han havde hældt motorolie ud over liget.

Han har været varetægtsf­ængslet siden 9. april og fortsætter med at være varetægtsf­ængslet, indtil selve afsoningen af straffen begynder.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? 25- årige Maria Louise Poulsen blev dræbt i sit hjem på Mariagerve­j i Randers i april.
FOTO: ERNST VAN NORDE 25- årige Maria Louise Poulsen blev dræbt i sit hjem på Mariagerve­j i Randers i april.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark