Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

HELSINGØR: Politiet fik en opringning fra en borger, som varslede om gadekamp på Sydvej. 100 mennesker skulle angiveligt være oppe at slås midt på gaden. Flere patruljer blev sendt til adressen, som viste sig at være et bryllup. Traditione­n tro fik gommen nogle ’ kærlige dask’.

RØNNE: □n 18- årig mand kunne ikke se forskel på en patruljebi­l og en taxa ved Magstræde ved femtiden om morgenen. Han forsøgte flere gange at sætte sig ind i patruljebi­len. Politiet måtte opgive at fortælle ham forskellen og fulgte til sidst manden hen til taxaholdep­ladsen, hvilket fik den 18- årige til at råbe skældsord ad dem.

ODENSE N: Der var ild i en lejlighed på Fuglsang, hvor et stearinlys formentlig­t fik fat i nogle pizzabakke­r. Det satte gang i en brand. Beboeren forsøgte at slukke ilden, men uden held. Derfor udbrændte inventaret og lejlighede­n blev sodskadet. SVENDBORG: □n 90-årig kvinde var udsat for tricktyver­i i sin lejlighed, hvor en kvinde udgav sig for at være en beboer i opgangen, som skulle låne et kaffefilte­r. Den 90- årige gik ind i sit køkken, hvor kvinden var fulgt med. Her trak hun tiden ud. Kvinden forlod lejlighede­n med kaffefilte­ret, hvorefter den foruretted­e opdagede, at tegnebog med kontanter og nogle smykker var stjålet fra stuen. Den foruretted­e så ikke medgerning­smanden.

MALLING: □n kvinde kørte med sit treårige barn på skødet, mens et lidt ældre barn sad på passagersæ­det i bilen. ❘ngen af børnene havde seler på. Politiet stoppede kvinden og måtte bede den lille familie om at gå resten af vejen hjem, da der hverken var selepuder eller autostol i bilen. Kvinden kan se frem til et klip i kortet.

HELSINGØR: Ved småkagefab­rikken på Rønnebær Allé blev et ægtepar mødt af en mand med en kniv og maskering for munden. Men det lykkedes ikke for gaderøvere­n at slippe afsted med noget, da han blev så skræmt af parrets hund, at han endte med at opgive og flygte fra stedet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark