Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Først på dagen kan du måske se lidt på din økonomi, eller tage dig af andre ting. Du kan i hvert fald bruge tiden lidt for dig selv, og ordne de ting, du har brug for at få styr på. Fra sen eftermidda­g vil du være meget social og nysgerrig, og du falder let i snak med folk omkring dig.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du har virkelig haft meget fokus på dine ambitioner på det seneste, og måske har du særligt været optaget af din karriere og dit arbejdsliv. Du kan gøre en sidste indsats på dén front i dag, men så trænger du også til at slippe tøjlerne, og have det sjovt sammen med vennerne.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du mangler i hvert fald ikke energi lige nu, og har nok haft rigtig travlt de seneste par dage, og det har du nok igen i dag til at begynde med. Senere i dag trænger du dog at slappe noget mere af, og vil nok helst være hjemme, så du kan bruge lidt tid på dine nærmeste relationer.

TYREN 21/4-21/ 5

Du er fortsat meget social, og det gælder særligt først på dagen. Her vil du nyde at snakke med mennesker omkring dig. Fra sen eftermidda­g har du dog fået nok af at være sammen med andre, og trænger bare til at få lov til at gøre noget for din egen skyld. Lyt til dine egne behov i dag.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du søger en masse ny viden for tiden, og du har nok også snart efterhånde­n fået styret din lyst, men du kan bruge første del af dagen på fortsat at være nysgerrig. Fra sen eftermidda­g trænger du til, at tingene bliver konkrete, og tænker over fremtiden i lyset af din nye viden.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Din kreativite­t har været meget i fokus på det seneste, og i dag kan du måske sætte punktum i arbejdet med et kreativt projekt. Fra sen eftermidda­g vil du gerne have styr på lidt mere praktiske ting og sager, og det kan du også sagtens få, hvis bare du prioritere­r det.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har mest villet være i dit eget selskab på det seneste, og det vil du nok også til at begynde med i dag. Op af dagen har du dog mere og mere lyst til at være sammen med andre mennesker, og du er vældig social sent i eftermidda­g, hvor du let falder i snak med hvem som helst.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har nok kunnet blive et par hængeparti­er kvit de seneste par dage, og i dag kan du endelig få nået de sidste småting og sætte punktum. Fra sen eftermidda­g trænger du bare til at opleve noget sjovt, og glemme alt om hverdagen og dens mange pligter. Nyd det fuldt ud.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du har nydt at være hjemme, og måske været meget sammen med familien i løbet af weekenden. Fra sen eftermidda­g skal der dog ske lidt mere, og du trænger nok til at komme lidt ud, så du kan få mest muligt ud af tirsdagen. Brug gerne tid på noget, du ellers ikke har tid til.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har nydt at være sammen med folk, som du deler interesser med de seneste par dage. Først på dagen er du måske fortsat interesser­et i at gøre mere ved én af dine hobbyer. Fra sen eftermidda­g trænger du dog til at være fuldkommen alene, og det skal der være plads til.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har haft fokus på dit parforhold de seneste par dage, hvis du altså i er forhold. Ellers har du sikkert koncentrer­et dig om andre vigtige relationer. Formiddags­timerne i dag, er også gode til formålet. Fra sen eftermidda­g trænger du dog til at lade batteriern­e op alene.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du har virkelig været nysgerrig på det seneste, og i dag kan du da også bruge formiddage­n på at opleve lidt. Fra i eftermidda­g trænger du mere til at være lidt hjemme, og bare slapppe af. Hver ting til sin tid, som man siger, det gælder blot om at få noget ud af det hele nu.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark