Ekstra Bladet

BØRSTING BLOMSTRER

-

På en aften hvor AaB’s hjerne, Lucas Andersen, kæmpede for at finde fodfæste på det glatte underlag i Odense, der endte Frederik Børsting med at sætte en streg under, at han lige nu er stærkt spillende.

Han kom frem til gæsternes største chance på en træg aften, men han måtte se sin afslutning tage ydersiden af stolpen.

– Jeg synes helt klart, at det har været godt over en længere periode Det lave bundniveau er hævet, smilede han og gav cheftræner Jacob Friis æren for at evighedsta­lentet omsider ser ud til at blive forløst.

Til glemmeboge­n

– Fremgangen kommer med en masse selvtillid. Den er vokset af at have en træner, der tror på én og og giver én en chance.

– Jeg har haft Jacob Friis som træner på U19- holdet, og jeg kender hans stil som træner. Vi har haft nogle nedture sammen, men vi har også rejst os sammen. Han kender mig rigtig godt, sagde Frederik Børsting som beskrev opgøret i Odense som ’ en grim og rodet kamp.’

’ Samtale’ med Michelsen

I en kamp til glemmeboge­n var Børsting mand for noget af det mest bemærkelse­sværdige, da han tog en diskussion ansigt til ansigt med OB- træner Jakob Michelsen, da han passede ham efter udskiftnin­g.

– Det handlede om den albue, som jeg fik i hovedet kort inden. Det gjorde ondt, så jeg lagde mig ned. Der kunne jeg høre, at Jakob Michelsen stod og råbte på sidelinjen.

– Da jeg passerede ham, spurgte jeg, hvad han brokkede sig over. Mere var der ikke i det.

– Der er mange følelser i spil, og det er ikke noget jeg tænker over nu, forklarede Frederik Børsting.

 ?? FOTO: CLAUS FISKER/ RITZAU SCANPIX ?? Frederik Børsting var farligste AaB- spiller med et stolpeskud.
FOTO: CLAUS FISKER/ RITZAU SCANPIX Frederik Børsting var farligste AaB- spiller med et stolpeskud.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark