Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

FARSØ: □n brand i en lade med både halm og maskiner på en gård på Ullitshøjv­ej beskrives som mistænkeli­g af politiet, fordi der ikke er nogen el- installati­oner i den del af bygningen, hvor halmen ligger eller andre ting, der kan have startet branden. Årsagen skal nu undersøges.

AARHUS: □n ung fodgænger blev ramt af en taxa, da han trådte ud på Randersvej. Den 28årige mand blev efterfølge­nde bragt på hospitalet i kritisk tilstand. Han blev lørdag erklæret død som følge af sine kvæstelser.

KØGE: □n kvinde blev fundet livløs i havnebassi­net i Køge. Hun modtog førstehjæl­p, så snart hun blev reddet op af bassinet. Hendes tilstand er uvis. ALLERØD: □t møde fredag aften mellem en 24- årig kvinde og en 27- årig mand i en privat bolig udviklede sig til, at kvinden anmeldte, at hun var blevet voldtaget. De havde aftalt at mødes, men så udviklede det sig. Manden blev varetægtsf­ængslet. GLOSTRUP: □n bil bragede natten til søndag ind i en erhvervsby­gning på Sydvestvej og slog et større hul i facaden. Der var tale om et solouheld, hvor føreren mistede herredømme­t over bilen, ramte et træ og et skilt, og til sidst bragede ind i bygningen, der nu skal have et sikkerheds­tjek Årsagen er uvis. ODENSE: Det var en skidt beslutning for en 38- årig mand, da han valgte at tage et elektrisk løbehjul – formentlig med lidt for meget alkohol i blodet. Han blev standset af en politipatr­ulje i Overgade og fik taget en blodprøve. ❘ndtil videre er han sigtet for spirituskø­rsel, for når der er en elektrisk motor på løbehjulet, er det omfattet af reglerne for spirituskø­rsel.

KØBENHAVN: □n yngre mand på elektrisk løbehjul blev kørt til Rigshospit­alets traumecent­er i bevidstløs tilstand, da han stødte sammen med en cyklist på Gothersgad­e i København. Cyklisten er ikke kommet til skade. Løbehjulet blev ført på cykelstien i modsatkøre­nde retning. Føreren af elløbehjul­et er ikke i kritisk tilstand.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark