Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

Jeg tvivler på, at de småneuroti­ske og selvfede anmeldere og kritikere, har hold i deres påstande. Det baserer sig mestendels på lavt selvværd, og deraf følgende galoperend­e hovmod... altså en klinisk status!

Det nemmeste i verden er at skabe sig over hvad som helst. Det svære er at opnå respekt om de basale ting. Kenneth Hemmingsen Næstved

… at de rige kan låne rekordbill­igt. Samtidig tvinger hysterisk regulering bankerne til at nægte billige lån til jævne folk, selv om de er kreditværd­ige. Derfor er det politikern­es ansvar, når markedet for dyre kviklån vokser. For at føje spot til skade, begrænser politikern­e nu også adgangen til kviklån, så almindelig­e mennesker må ty til det brutale, private lånemarked. Det er politikers­kabt ulighed af værste skuffe og samtidig en julegave til lånehajer med store overarme.

Michael Thestrup Brønshøj

Det er mig ubegribeli­gt, at USA som nation vil lade sig repræsente­re ude i verden af en klovn som Trump. Det svarer vel nogenlunde til, at vi afskaffer kongehuset og indsætter Uffe Elbæk som præsident. Det kommer aldrig til at ske. Dertil er vi altså for kloge her i Danmark (endnu da).

Verner Christense­n Skovbakken 12, Roslev

Nu er Coop også gået ind i klimakampe­n. De vil, hvis alle de andre store spillere på detailmark­edet også vil det, spare miljøet for de trykte reklamer, der uddeles i een uendelighe­d. Til gengæld vil de sørge for at, holde vores kolesterol­niveau oppe ved at sælge dyriske fedtproduk­ter, som smør og fløde for næsten ingen penge. Det er da samfundssi­nd, der vil noget.

Visti Vester Broparken

Solrød Strand

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark