Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

I dag kan du sætte punktum i arbejdet med en masse hængeparti­er, og blive dem allesammen kvit. Du vågner sikkert tidligt, og ved bare, hvad der må gøres for at komme i mål. Så kan du bruge aftenen på lige præcis dét, du har lyst til, fordi du føler dig glad, ubekymret og fri.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du har meget brug for at være hjemme for tiden, og i dag må du eventuelt bede om at få dig en hjemmearbe­jdsdag, hvis det er muligt i din type af job. Ellers kan du måske få lov at gå lidt tidligt. I aften vil du nok nyde at bruge lidt tid på en hobby, eller bare noget du synes er sjovt.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du har nok haft meget brug for at tage dig af dig selv på det seneste, og i dag er behovet måske endnu større. Fra i aften trænger du dog til, at der virkelig skal ske noget, og bliver meget udadvendt og social, efter at du har haft brug for at vende blikket indad i en lille periode.

TYREN 21/4-21/ 5

Du bruger meget energi på dit parforhold lige nu, hvis du vel og mærke har en partner. Det er også vigtigt at prioritere fuldt ud til tider, og det gør du virkelig også. Som single kan det være, at du flirter en del nu. I aften trænger du til at lade batteriern­e op alene, single eller ej.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har virkelig nydt at møde nye mennesker på det seneste, og generelt været nysgerrig efter ny viden, og det fortsætter igen i dag. I dag kan du tilmed komme i dybden med tingene. Til gengæld trænger du meget til at slappe af i aften, og lave absolut ingenting.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du nyder at være sammen med dem, du deler interesser med for tiden. I dag kan du danne nye kontakter, og udvide dit netværk, da du har antennerne ude, og er på dupperne. Alting har dog en ende, og fra i aften trænger du til at være lidt alene, og bare nyde dit eget selskab.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du får dig en forrygende start på den nye uge på jobbet, for du rider virkelig på en bølge af energi i øjeblikket. I går farede energien måske let i alle retninger, men i dag er du topfokuser­et, og får derfor meget fra hånden. I aften kan du slappe lidt af, sammen med dem du har kær.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du vil helst være alene i øjeblikket, og i dag kan du nok endelig få så meget tid i dit eget selskab, som du egentlig har brug for nu. I aften trænger du dog til, at der skal ske lidt, og til dén tid vil du virkelig nyde at være sammen med andre mennesker igen. Hver ting til sin tid.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Din fremtid har været i fokus på det seneste, og du har måske især tænkt over din karriere. Du har nok ikke manglet ambitioner, og du har virkelig tilladt dig at drømme lidt. I dag kan du handle mere på sagerne. I aften trænger du til at slappe af sammen med gode venner.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har haft meget fokus på din kreativite­t på det seneste, og i dag kan du virkelig gå fuldtonet ind i en kreativ proces, og måske sætte punktum, hvis du allerede er kommet godt i gang. I aften kan du så få styr på lidt mere praktiske ting og sager, og det er tiltrængt.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du stortrives i selskab med andre mennesker for tiden, og måske hænger det sammen med, at al den selvtillid du har lige nu gør, at du let falder i snak med andre. Fra i aften trænger du dog til at fokusere noget mere på dig selv, og det skal der også være plads til at gøre.

FISKENE 20/2-20/ 3

I dag er der fuld spot på, hvilke muligheder livet giver, når bare man tør prøve noget, og når man tør at følge mavefornem­melsen. Det gør du heldigvis nu, og måske har du sovet uroligt i nat, fordi du har drømt meget. I aften tænker du over, hvordan drømmene kan blive virkelige.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark