Ekstra Bladet

RANDERS FC

-

Sådan er efteråret gået:

Kronjydern­e startede elendigt resultatmæ­ssigt, men fik rettet op på sagerne efter 1. september, selv om talismanen Saba Lobjanidze var ude længe. ❘sær hjemme i Randers er hestene en mundfuld for de fleste modstander­e. Kun FC København har hentet flere point på eget græs. Nederlaget i Silkeborg var en streg i regningen, som betyder, at pladsen i top seks ikke er så solid, som den burde være.

Her skal de forstærke sig:

Det altdominer­ende tema i Randers FC er Saba Lobjanidze­s situation. Georgieren har udløb til sommer, og der er udsigt til, at han allerede til januar sætter navn på sin kommende klub. Det betyder, at sportschef Søren Pedersen bør finde fremtidens venstrekan­t, inden Lobjanidze­s afgang bliver officiel. De barske økonomiske realiteter er bare, at der ikke er penge til at være på forkant. Tosin Kehinde virker spændende, og det er oplagt at veksle lejeaftale­n til en permanent kontrakt.

De forsvinder:

Randers FC har ikke solgt spillere endnu og har ingen spillere med kontraktud­løb denne vinter.

De kan blive solgt:

Alt kredser om Saba Lobjandize i Randers FC. Georgieren står i samme situation som Nicolai Poulsen sidste vinter. Kronjydern­e kan vælge at gå efter en lille skilling på et salg, men det skal vejes op mod det sportslige tab ved at slippe den målfarlige mand. Benjamin Stokke har været til overs længe, og han vil atter blive forsøgt solgt.

Så travlt bliver januar-vinduet:

★★ Bemærkning­er:

Randers FC har en aldrende trup, hvilket især er udtalt i forsvaret. Det krævede generation­sskifte kan blive iværksat denne vinter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark