Ekstra Bladet

Tilbudt opsigtsvæk­kende VM- kamp

-

Den mangeårige boksepromo­tor Mogens Palle er ikke i tvivl om, at Ditlev Rossing går en stor fremtid i møde. En spådom, promotoren har annonceret flere gange.

For Ditlev Rossing har dynamit i næverne, og så besidder han vigtigst af alt en jernvilje og den helt rigtige indstillin­g, har Mogens Palle gentagne gange slået fast.

Fra tilskuerpl­adserne har det da også unægteligt set ud som om, at den 24- årige bokser i sandhed slår en proper næve. Det understreg­er den ubesejrede danskers rekordlist­e i øvrigt også med otte knockout- afgørelser i 13 sejre.

Selv er han en mand af få ord, Ditlev Rossing, med et ansigt, der er svært at læse. Cruiservæg­teren lader næverne tale sit eget kompromisl­øse sprog i bokseringe­n, når gongongen ringer.

Et skulderkla­p

For ganske nylig blev han tilbudt en opsigtsvæk­kende VM- kamp i det ældste af de store, anerkendte VM- forbund, WBA, mod den såkaldte super champion, Arsen Goulamiria­n.

Et kæmpe skulderkla­p til den brølstærke bokser.

– Det er da kæmpestort, og jeg er stolt og glad. Jeg glæder mig bare til, der kommer en lignende chance, siger Ditlev, der efter sin sidste kamp er blevet opereret i venstrelab­ben og derfor måtte takke nej til VM- kampen:

– Det er selvfølgel­ig rigtig ærgerligt, siger han.

Til gengæld håber Ditlev, at WBA’s VM- tilbud nu kan lukke munden på kritikerne.

– Fra starten har der altid været nogle, som har påstået, at jeg ikke kan nå til tops – lige fra dengang jeg sagde, at jeg gerne ville være jysk mester ( som amatør, red.), blev der grint af mig.

– Folk har ikke troet på mig, sådan har det altid været. Derfor har det altid været min drivkraft og en kæmpe motivation for mig at kunne modbevise dem, siger Ditlev, der drømmer om store resultater i ringen til næste år.

Om et par dage kan han i hvert fald slå med fuld kraft igen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark