Ekstra Bladet

SILKEBORG IF

-

Sådan er efteråret gået:

Silkeborg, og særligt defensiven, har været til grin store dele af efteråret. Sølle ti point står på kontoen ved julepausen, og chancen for at overleve er spinkel. Det kan dog stadig lade sig gøre at fange □sbjerg på 13. pladsen og komme over i en tættere nedrykning­spulje. Her skal silkeborge­nserne så gå forbi endnu et mandskab og slutteligt klare en nedrykning­splayoff … Her skal de forstærke sig:

Penge er der nok af i Silkeborg efter videresalg­sklausuler på Kasper Dolberg og Robert Skov havnede på kontoen i Jyske Bank. Det er mere et spørgsmål om, hvorvidt de spillere, der er villige til at skrive under med Superligae­ns bundprop, også kan forstærke truppen. Der ledes efter totre mand til startopsti­llingen. To i forsvaret og én på midtbanen.

De forsvinder:

Kontrakter­ne løber ud for Magnus Dalsgaard og Andreas Heimer, mens Dennis Flinta indstiller karrieren. Der arbejdes stadig på, om man kan beholde lejesvende­n fra Vejle, Mathias Hebo. ❘konet Simon Jakobsen er fri til at finde sig en ny klub.

De kan blive solgt:

Det lykkes ikke at forlænge Ronnie Schwartz, så skal man have plaffe- penge, er det nu. Men et salg af topscorere­n ligger ikke i kortene trods eksotisk interesse. Rafael Romo har ligeledes fået bejlere efter sit overarbejd­e i efteråret, men Kent Nielsen vil gerne beholde sin venezuelan­ske sprælleman­d. Mads □mil Madsens navn vokser også i takt med præstation­erne. □t salg forventes først aktuelt til sommer.

Så travlt bliver januar-vinduet:

★★★★★ Bemærkning­er:

Silkeborg er klar til at satse for at overleve. ❘nden for rimelighed­ens grænser vel at mærke … Hvad det konkret betyder, ved nok kun Kent Madsen. Men oprykkerne kommer til at hente forstærkni­nger til startellev­eren for at lukke hullet op til □sbjerg. Spørgsmåle­t er, om ikke den ’satsning’ skulle være lavet i sommer …

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark