Ekstra Bladet

LINNET TA’R FRUENS NAVN

Sangerinde­n har nu papirer på sin 27 årige kæreste

- LARS SEJR FOTO: ROBIN SKJOLDBORG ls@eb.dk

I lørdags fik sangerinde­n Anne Linnet sit ’ ja’ fra fruen, Kathrine Kjær, og nu kan vi vise billederne fra den store dag, der blev taget af fotografen Robin Skjoldborg.

De viser i den grad, at det blev hvid jul for parret.

På Instagram har Anne Linnet også delt billederne, og her afslører hun, at hun fremover hedder Anne Kristine Kjær Linnet.

’ I går sagde vi ja til hinanden. Anne Kristine Kjær Linnet og Kathrine Kjær Linnet. Tak til alle vores vidunderli­ge gæster for en legendaris­k bryllupsfe­st’, skriver Anne Linnet efterfulgt af et hjerte.

Min storebror og jeg fulgte hende op ad kirkegulve­t

Alexander Theo Linnet

Det var sønnen Xander, der som den første afslørede, at moderen var blevet gift.

’ Vores mama blev gift i dag’, skrev Alexander Theo Linnet på Instagram til et billede, hvor han står sammen med storebrore­n Marcus Linnet i det stiveste puds. Begge havde fået en særlig opgave under brylluppet.

’Og min storebror og jeg fulgte hende op ad kirkegulve­t’, skrev han videre.

39 år mellem

I juni 2018 blev parret forlovet og de fortalte senere, at det skulle være et julebryllu­p. Det viste sig at holde stik.

Der er 39 år mellem 66årige Linnet og hendes nye ægtefælle, der mødte hinanden på det Kongelige Teater. Kathrine Kjær var her blandt de 50 personer, der stod backstage efter koncerten.

– Jeg så hende straks gennem mængden, og jeg holdt så lige blikket det ekstra for at se, om jeg havde set rigtigt. Det gjorde hun også, og vore blikke mødtes, fortalte Anne Linnet til Ud & Se.

Bryllup nr. tre

Anne Linnet har været gift to gange før. Først med Holger Laumann, som hun har Marcus og Eva Maria Linnet med. I 2010 blev hun gift med den 23-årige Tessa Franck.

Hun er desuden mor til fem biologiske børn med tre forskellig­e partnere samt to adopterede børn.

 ??  ??
 ??  ?? Så blev det alligevel hvid jul
Det var en legendaris­k bryllupsfe­st, skriver Anne Linnet på Instagram om brylluppet med Kathrine Kjær.
Så blev det alligevel hvid jul Det var en legendaris­k bryllupsfe­st, skriver Anne Linnet på Instagram om brylluppet med Kathrine Kjær.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark