Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du har mod på at prøve en masse nyt for tiden, og du siger bare ja, også til ting, som du ikke ved, hvordan vil blive. Det er godt at have sådan et mod til tider. Det giver dig måske også inspiratio­n til at gøre dig et par tanker om din fremtid, og det vil du nok bruge lidt tid på i aften.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du nyder virkelig at være sammen med mange mennesker i øjeblikket, og selvom det måske blev meget sent i går, kan du snildt nappe en julefrokos­t i dag. Du nyder den gode stemning fuldt ud. I aften kan du bruge tiden på praktiske ting, som du sikkert også skal have nået.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du er virkelig i et fantastisk humør i disse dage, og du har meget lyst til at være sammen med andre mennnesker. Du vil gerne snakke med folk om alt muligt, og derfor passer en julefrokos­t glimrende til dit humør. I aften er du til gengæld træt, og du vil nok helst være alene.

TYREN 21/4-21/ 5

I dag kan du måske ikke lade være med at blive lidt nostalgisk, som er helt naturligt, når det er jul. Der er måske mange minder, som du sidder og tænker over, og du kan måske dele tankerne med folk omkring dig, eller også kan du nyde dem helt for dig selv.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag vil du foretrække at være hjemme, til at begynde med. Tingene må gerne bare gå sin stille gang, uden at du behøver tænke ret meget. Fra i aften vil du dog virkelig trænge til at komme ud blandt andre mennesker, og have det sjovt, og der må gerne være lidt fart på.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du har nok mest haft lyst til at være i dit eget selskab, eller i hvert fald at have lov til at være afdæmpet i selskaber, de seneste par dage. Du har det på samme måde i dag, men i aften vender det hele for dig, og du vil virkelig trænge til at komme ud blandt en masse mennesker.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du nyder virkelig at være sammen med dine nærmeste i øjeblikket. Du nyder især at være sammen med din partner, hvis du altså er i parforhold. Hvis du er single, kan du måske holde øjne og ører åbne. I aften vil du dog trænge til at lade op for dig selv, og det bør du også gøre.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan virkelig nå meget i dag, og du vil også nyde at være på farten det meste af dagen. Du holder meget af at snakke med alle mulige forskellig­e mennesker, så hvis du ikke drøner fra det ene til det andet, vil en julefrokos­t måske være sagen. I aften nyder du at være hjemme.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du nyder virkelig at være sammen med dine gode venner for tiden. Dem som du ved, vil dig det godt, og som deler mange af dine interesser. Du har måske tilmed fri i øjeblikket, og kan i så fald få massere af tid sammen med vennerne. I aften vil du nyde at være lidt for dig selv.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag vil du nok gerne have styr på en masse praktiske ting, så du er helt klar, når hverdagen vender tilbage. Måske er der god tid til, at den gør det, men så er du i god tid. Begynder den allerede lige om lidt, er du også klar til det. I aften kan du nyde livet med dem, du holder af.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

I dag kan du nyde at tage tingene som de kommer. Det er ikke altid, der er tid til det i en travl hverdag, så det bør du virkelig nyde. Selv hvis du skal til julefrokos­t eller lignende, kan du sikkert starte dagen i et afslappet tempo. I aften er du i snakkehumø­r, og trænger til selskab.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du er fokuseret på din fremtid og på dine ambitioner lige nu. Det har du været de seneste par dage, og det er du igen i dag, og du vil gerne tale med folk omkring dig. Fra i aften vil du dog lade det hvile lidt, og bare nyde livet i selskab med gode venner i stedet.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark