Ekstra Bladet

Kevin ved tasterne

-

’ Håber sandwichen var god ...’ lød billedteks­ten på Kevin Magnussens officielle Instagramp­rofil, efter en plasticpos­e havde sat sig fast i frontvinge­n, hvilket spolerede danskerens chance for point i Singapore.

Til det efterfølge­nde race i Sochi kunne man læse, at danskeren havde planer om ’ at køre fra 0- 100 virkelig hurtigt og vinde 13 placeringe­r gennem første sving’.

Da han crashede under kvalifikat­ion på Suzuka, blev der bare postet en emoji af en lort, ’ fordi det var den bedste måde at beskrive, hvad der var sket’.

Følger kun to personer

Humoren og ærligheden var noget af et skift, for Formel 1stjernens sociale medier hører til de mere ferske.

Men der var god grund til den anderledes tone:

– Det var, fordi jeg har haft nogle til at styre min Instagram- profil fuldstændi­gt. Jeg har ikke engang haft appen. Overhovede­t. Jeg fik lyst til at prøve det igen, så jeg overtog og skrev selv teksten. Men jeg synes allerede, det er kedeligt igen, så jeg har givet den tilbage, forklarer Magnussen.

– Men jeg kunne godt se, at det gav noget mere engagement fra følgerne. De kunne godt mærke, at det lige pludselig var mig. Så jeg prøver at holde mig lidt involveret i det. Men jeg synes, at det er lidt kedeligt, og det tager meget af ens fokus.

– Så er det heller ikke vigtigere. Jeg gider ikke have den app på min telefon, siger racerkører­en, hvis Instagram- profil kun følger to personer; Jan Magnussen og fru Louise.

Sæsonen blev dog sluttet af med en lille privat opdatering af Magnussens lillesøste­r, som smører hans hjelm ind i chokoladem­ousse før kvalifikat­ionen, hvilket var populært hos de 354.000 følgere.

 ??  ?? Fest på arbejdet
– Formel 1 har aldrig været sjovere, siger Kevin Magnussen.
Fest på arbejdet – Formel 1 har aldrig været sjovere, siger Kevin Magnussen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark