Ekstra Bladet

Sauerland: – Dina har intet at klage over

- ANDERS FUNDER

Dina Thorslund er frustreret. Det slog hun i går fast i Ekstra Bladets spalter.

Den 26- årige bokser har ikke været i ringen siden sit succesrige titelforsv­ar tilbage i juni mod australske April Adams – og det irriterer hende gevaldigt.

Men selvom den danske WBO- verdensmes­ter i superbanta­mvægt – ifølge hende selv – lige nu er i sit livs form og ivrigt higer efter at komme i kamp igen, ja, så er der indtil nu hverken blevet bekræftet modstander eller kampdato fra Team Sauerlands side, Dina Thorslunds promotor.

Datoen er på plads

Derfor sagde Dina Thorslund til Ekstra Bladet, at hun følte, at hun var blevet holdt for nar.

Promotor Nisse Sauerland stiller sig dog mere eller mindre uforståend­e over for kritikken, da Ekstra Bladet fanger ham.

– Vi arbejder på en ny modstander i øjeblikket. Og med hensyn til kampdatoen, ser det ud til, at det bliver 29. februar. Det ved både Dina og hendes træner, Thomas, indleder Nisse Sauerland.

Et stævne, der efter al sandsynlig­hed bliver på hjemmebane i Struer.

– Vi håber på at lukke en ny aftale med Dina i starten af 2020, og vi er meget sikre på, det nok skal falde på plads, understreg­er en kortfattet Nisse Sauerland.

– Vi er ikke bekymrede. Dina har allerede en god aftale, og jeg er sikker på, vi vil forlænge meget snart, siger han.

Intet at klage over

– Hun har været skadet efter kampen i juni, og hun afviste at kæmpe i oktober. Se på, hvor mange gange hun har bokset – hun er en aktiv verdensmes­ter. Dina har intet at klage over, fastslår Nisse Sauerland.

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Thorslunds vil gerne i ringen.
FOTO: CLAUS BONNERUP Thorslunds vil gerne i ringen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark