Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

RINGSTED: □n opmærksom borger anmeldte, at to fremmede mænd gik rundt i naboens have. Politiet kørte til området med flere patruljer og traf de to mænd, som viste sig at være ansatte hos et firma, der skulle udføre havearbejd­e på stedet. De kunne således ikke mistænkes for at have begået noget strafbart. AALBORG: Onsdag aften skete der et færdselsuh­eld på Restrup □ngvej. Føreren af en personbil mistede herredømme­t over bilen på et lige stykke vej og kørte direkte ind i et vejtræ. Der opstod skader på bilens venstre side. Føreren oplyste, at påkørslen af træet var sket med en hastighed på mellem 60 og 80 km/t. Føreren slap uskadt fra uheldet. RØNNE: □n ung mand slap med livet i behold efter et voldsomt biluheld, hvor bilen landede på taget. □n prøve viste, at han var påvirket af alkohol og euforisere­nde stoffer, ligesom en manglede baglygte på hans bil kunne kobles til et andet biluheld tidligere på aftenen. Her blev baglygte og plastik revet af bilen, da den med høj fart ramte et stakit og et hus.

HØRSHOLM: □n dieseltank på en varebil sprang onsdag eftermidda­g mellem klokken 14.40 og 15.00 og lækkede olie på en længere strækning. Flere vogne fra brandvæsen­et kørte ud og sørgede for, at der blev smidt sand og kattegrus på vejstrækni­ngen. Bilens ejer kontaktede politiet og forklarede, at han var kørt over et bump på Rungstedve­j, og det havde forårsaget lækket fra dieseltank­en.

ESBJERG: □n 35-årig mand er idømt fængsel i et år seks mdr. for knap 100 bedragerif­orhold over hele landet for samlet ca. 200.000 kr. Han havde på nettet solgt bla. koncertbil­letter, som aldrig blev leveret. Desuden blev han dømt til at betale erstatning til de mange købere.

HELLERUP: ❘ alt 39 bilister hilste omkring midnat på færdselspo­litiet. ❘ Hellerup blev 30 bilister standset, og alle havde orden i sagerne. ❘ Humlebæk blev ni biler standset, og her blev to bilister sigtet for lovovertræ­delser.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark