Ekstra Bladet

NYE BADEGÆSTER

’ BADEHOTELL­ET:’ Velkendte danske skuespille­re – og en enkelt tysk – tjekker ind på det populære hotel

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@ eb.dk

Fru Frigh, fru Andersen og grosserer Madsen er tilbage, når TV2 27. januar blænder op for endnu en omgang ’Badehotell­et’.

Men der er også en række nye ansigter, der tjekker ind på det nordjyske hotel på kanten af Vesterhave­t i sommeren 1940, som er det år syvende sæson af den populære serie udspiller sig i.

Det føles lidt som at være blevet en del af en stor familie

Krigen raser i Europa, Danmark er besat og tyskerne truer sommeridyl­len på Andersens Badehotel, men der er også kærlighed og amoriner i luften.

Det sørger blandt andre farmaceut Johan Ramsing for.

En velsmurt maskine

Han spilles af ’Badehotell­et’-debutanten Rasmus Botoft.

– Det har været så nemt og naturligt at kommen ind på holdet. Mange af de andre skuespille­re har spillet sammen her i mange år, hvilket er ret unikt for en dansk tv- serie, men os nye er blevet taget så godt imod.

– Det føles lidt som at være blevet en del af en stor familie, siger den 48- årige skuespille­r, som mange nok kender som pastelfarv­et snob fra ’ Rytteriet’.

Han beskriver produktion­en bag ’ Badehotell­et’ som en ’virkelig velsmurt maskine’, som han er glad for at være blevet en del af.

– Det er en meget folkelig serie, men jeg er ikke bange for at være folkelig.

– Jeg synes, at det er en dejlig rolle, jeg har spillet. Der er mange lag i serien. Den har både noget drama, noget komik og noget historie. Det kan jeg ret godt lide, siger Rasmus Botoft, hvis ’ Rytteriet’- makker Martin Buch var med i de to første sæsoner af ’Badehotell­et’.

Han havde rollen som Adam – fru Fjeldsøs søn.

 ?? FOTO: CLAUS BECH/ RITZAU SCANPIX ?? Én stor familie
Der er mange velkendte og et par nye ansigter i spil, når syvende sæson af den populære tv- serie ’ Badehotell­et’ går i luften om halvanden uge.
FOTO: CLAUS BECH/ RITZAU SCANPIX Én stor familie Der er mange velkendte og et par nye ansigter i spil, når syvende sæson af den populære tv- serie ’ Badehotell­et’ går i luften om halvanden uge.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark