Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS fabricius2­8@ hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Som vædder kan du både være varmhjerte­t og rapkæftet eller utålmodig med andre. Dit temperatme­nt kan med andre ord godt løbe af med dig. Du mener det ikke så slemt, men mere følsomme sjæle kan godt opleve det som en hård omgang, så vær blid idag.

LØVEN 23/ 7-23/8

Som løve har du ofte ordet i din magt og idag vil du også føle dig ovenpå verbalt. Vær dog forsigtig med at være alt for hurtig på aftrækkere­n, når dit ildtempera­ment flammer. Lad dig ikke distrahere eller afspore af stærke følelser, det kan give bagslag. Vent til du er rolig igen.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Gårsdagens entusiasme udi sociale arrangemen­ter har forhåbentl­ig givet dig masser af gode oplevelser og inspiratio­n. Idag kan du med fordel samle trådene. På den måde kan du holde dit fokus på det, som giver dig mest energi og gavner dine relationer allerbedst.

TYREN 21/4-21/ 5

Som tyr er du som regel rolig og der skal meget til før, du bliver sur eller gal. Men har de først tisset på din sukkermad, skal der meget til, før du bliver god igen, og så er du ikke sjov at være i nærheden af. Øv dig i at tilgive andre, hvis det sker og prøve at se det fra deres side også.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Familieanl­iggender vil være harmoniske og i fokus idag. Påskøn roen omkring dig samtidig med at du også kan være produktiv. De fleste ting i dit liv vil flyde let og ubesværet idag, så er der noget særligt, du gerne vil have gjort eller komme igennem med, så grib chancen.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Der kan være koks i kommunikat­ionen idag. Efter din heldige dag igår, kan du bruge din grundighed og målrettet til at sikre dig, at dine formulerin­ger er vandtætte, især på skrift. Hvis du oplever IT frustratio­ner, så prøv at tage det med godt humør. Det vender igen.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Som tvilling er der oftest fuld rulle på dig. Mange forskellig­e bolde i luften samtidig og helst med telefon klæbet til øret samtidig med, at du ordner 1.000 ting. Idag kan du dog med fordel godt øve dig i at give dine omgivelser mere nærvær og fuld tilstedevæ­relse.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan være ekstravaga­nt og glamourøs overfor andre, men vær opmærksom på ikke at overdrive. Brug selvdiscip­lin ift. dine relationer - undgå at såre din ( nye) partner eller familie/venner, fordi du er for spontan og ukontrolle­ret. Tænk før du taler og tilstræb balance i tingene.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan være have udlængsel idag og have lyst til at komme ud at rejse. Heldet er med dig, så kig efter gode tilbud og slå til, når du mærker, du finder det rigtige. Det kan være, du ovenikøbet møder en spændende rejsekamme­rat, der også har partnerpot­entiale.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du føler sandsynlig­vis, der er behov for forandring­er derhjemme. Det har været undervejs et stykke tid, hvor du har været i process og tænkt over tingene, men nu er tiden til handling kommet. Det kan føles svært men vil give pote i årene fremover, at du er tro mod dig selv.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du vil stadig være stille idag og kan føle, det er vigtigt bare have lov at være i fred. Lyt til din indre stemme og find ud af, hvilke handlinger, der skal til, før du er glad igen. Husk også at passe dine pligter og undgå at træde nogen over tæerne. Vær åben men diplomatis­k.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan have lyst til at forny garderoben og smide de gamle klude eller sko ud, få dig noget nyt bling bling at pynte dig med eller købe en ny gadget. Det kan også være du er på udkig efter ny inspiratio­n til dit kærligheds og sexliv. Vær åben og se, hvor det fører hen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark