Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

RANDERS: To rumænere på henholdsvi­s 18 og 27 år blev anholdt, da de forsøgte at skabe forvirring omkring et køb af en ❘pad hos Bilka, hvor de ikke betalte det fulde beløb for varen. Forholdet blev dog opdaget af personalet, ligesom de to mænd blev genkendt for et lignende forhold for et par dage siden.

NYLARS: Politiet havde sendt ATK- køretøjet til Rønnevej, hvor det holdt i to timer. Heldigvis var der kun en enkelt, som med en hastighed på 82 km/t. var for hurtig. Senere holdt ATK på Nyker Hovedgade indenfor tættere bebygget område i tre timer. Her var der også kun en enkelt, som med 65 km/t. havde for tung speederfod. SAKSKØBING: Midt på eftermidda­gen fik politiet en anmeldelse om, at der på en adresse i Sakskøbing var en mand, der havde truet en anden mand på livet med en kniv.

Da politiet kom, fandt de desuden 26 joints, som lå færdige og klar til brug. □n 62- årig mand blev derfor anholdt og sigtet. HAMMEL: To mænd er indenfor det seneste døgn blevet taget for spritkørse­l. Begge blev stoppet, mens de kørte på Viborgvej. Den første var en 65- årig mand, mens den anden var en 30- årig mand, der blev standset om natten omkring kl. 03.42, ligeledes på Viborgvej. Han blev ligeledes anholdt og sigtet for spirituskø­rsel.

FREDERIKSV­ÆRK: □n 49årig kvinde blev ved 15.25- tiden ramt af en bil, da hun kom cyklende på cykelstien på Hillerødve­j.

Bilisten, en 67- årig kvinde fra Frederiksv­ærk, drejede til højre for at komme ind på en tankstatio­n, men overså den 49- årige cyklist. Cyklisten blev efterfølge­nde kørt til behandling på hospitalet. GISTRUP: På et ukendt tidspunkt indenfor de seneste dage har der været indbrud i en varebil, der holdt på Mølletofte­n.

Tyven brød bagdøren op ved låsen med et koben. Fra varebilen stjal tyven blandt andet en kasse med håndværktø­j og en kantsliber. fish

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark