Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at kun en tåbe frygter ikke islam og Morten Østergaard. E. Willecke Egevænget 6 Bolderslev

at velkommen til slaraffenl­and. Vi har intet imod at hjælpe, hvis du er på skideren. Det kniber dog med det, hvis du er en skiderik, der pludselig forlanger samme hjælp. Det hedder retfærdigh­edssans, et meget langt og svært dansk ord. Så gå tilbage til start, og øv dig lidt, hvis du ikke kan leve op til de simple krav!

Kenneth Hemmingsen Næstved

at det normalt er let for politiet at identifice­re de mistænkte, når der er hundredvis af vidner til en forbrydels­e. Politiet kan imidlertid ikke få brugbare vidneudsag­n i sagen om det omfattende hærværk imod et stillads på Nørrebro. Hvis det er, fordi vidnerne sympatiser­er med forbrydern­e, så tangerer det organisere­t kriminalit­et. Hvis vidnerne er truet til tavshed, så tangerer det terror. I begge tilfælde udgør det en trussel mod retsstaten og bør straffes derefter.

Michael Thestrup Brønshøj

at nu, hvor det er kommet frem, at man får diabetes af de olierester, der er i plastik, så må verden altså vågne op. Drop alt det plastik.

Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

at den påtænkte afskaffels­e af mimrekorte­t er en hån mod pensionist­erne. Er sikker på, at det ikke er noget, Frank Jensen er med på. Tænker på næste kommunalva­lg, for det vil blive husket. Vi vil simpelthen ikke acceptere det, der er en enorm ekstra udgift for de fleste. Jeg skal derfor opfordre Bjarne Hastrup (Ældre Sagen, red.) at se på London, hvor alle pensionist­er har et Freedom Pass, der gælder til undergrund­stog og bus, og så foreslå det for Borgen, kommunen og DOT, at det bliver gennemført her til glæde for alle pensionist­er.

Alex Matell Tirsbækvej 1 Vanløse

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark